Typ

Best Western Hotel Paletten 

Best Western Hotel Paletten er et personligt og hyggeligt hotel beliggende i hjertet af charmerende Ängelholm. Her er den komfort og service, der karakteriserer et Best Western hotel, samt en dedikeret og omsorgsfuldt personale.

Ängelholm ligger smukt i bugten mellem Bjäre og Kulla-halvøen, og den fantastiske sandstrand 8 km er et paradis for gæster. For at nå nemt de herlige strande med et par minutters kørsel.

Rönne å snor sig gennem Ängelholms maleriske centrum, kun få minutters gang fra hotellet venter på en intensiv shopping områder af høj kvalitet langs den hyggelige gågade. Hele nordvestlige Skåne tilbyder en bred vifte af attraktioner og aktiviteter hver tid af året. Hotellets personale vil med glæde informere dig om, hvad der foregår.

Vi tilbyder konferencefaciliteter i den lyse og rummelige værelser. Stor og flot spisestue til konference, frokost og forfriskninger. Vores reception vil hjælpe dig med alle konferencen tjenester - fax, kopimaskine, trykkerier, leje af udstyr og meget mere. Vores speciale er små konferencer med op til 40 mennesker, der ville elske at have det lille ekstra.

Den sidste lørdag i måneden åbner vi dørene til vores populære natklub, 57-an (alder 23 år) Her kan du danse og blande sig med over 1.000 gæster.

Populärt just nu