Typ

Crystal Plaza Hotel

VELKOMMEN TIL CRYSTAL PLAZA HOTEL

Fra fortid til nutid ...

På Crystal Plaza Hotel er charmen fra 1800-tallet Östermalm godt kombineres med 2000-tallet bekvemmeligheder. Den klassiske jugend-bygning i hjertet af Stockholm, modtager vi dig med håbet om at gøre dit ophold en tilfredsstillende og mindeværdig oplevelse.

For en god nats søvn ...

Vi udvælger værelser efter behov. Vores 111 værelser har sin egen karakter, og mange af vores gæster har deres egen specielle favorit. Fra det enkle og praktiske til det mere luksuriøse og eksklusive. For langsigtede indkvartering. vores venlige Studios Plaza inden for gåafstand Uanset hvad du vælger, kan du altid forvente en god komfort.

Spis og drik ...

Vores egen restaurant, Ming tilbyder et roligt miljø, hvor du kan nyde en asiatisk menu, med lokale gæster. Nyde en drink, et glas vin eller en espresso i lysekronen i vores hyggelige bar. Rækken af restauranter i området ved den måde, er bredt og varieret.

Uanset hvad du søger ...

Nyd en tur i saunaen eller træne i vores motionsrum. Hvis du ønsker en særskilt møde Businesscenter med konferencelokaler til otte personer og muligheder for yderligere arrangementer. Stureplan, Djurgården, Gamla Stan, butikker, biografer, museer og teatre, vi er midt i byen tilflugtssted.

ROMANCE PAKKE

Overrask din elskede med en luksuriøs weekend i vores romantiske Tower Room. For 2495 SEK, inkluderer vi en flaske champagne og morgenmad op til rummet. Indtast "NYE PAKKE"når du bestiller. Tilbuddet skal bookes direkte hos hotellet via telefon eller via e-mail bokning@crystalplazahotel.se

SHOPPING PAKKE

Forkæl dig selv med en behagelig shopping weekend i Stockholm. Vores centrale beliggenhed giver nem adgang til byens butikker, gallerier og caféer. Bo i komfort i vores standard-dobbeltværelser for kun 595 SEK per person i pakken også morgenbuffet, shopping tips og et kort over Stockholm. Indtast "Shopping-pakken ", når du reserverer. Tilbuddet skal bookes direkte hos hotellet via telefon eller via e-mail bokning@crystalplazahotel.se

VORES VÆRELSER

Crystal Plaza Hotel har en række overnatningsmuligheder for enhver smag og behov. Du finder alt fra flere værelser til luksuriøse tårn værelser med spabad og sauna. Alle vores 111 værelser er udstyret med tv, telefon, el-kedel, minibar og hårtørrer. Små sikkert fås i de fleste rum. Badeværelserne har enten bruser eller badekar. Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. På tv-udsendelser 19 forskellige kanaler.

Værelsespriser

Vores værelse varierer fra dag til dag baseret på tilgængelighed og inkluderer morgenmad og moms. Priserne er altid per værelse og per nat. Garage koster SEK 300 per bil per nat (ankomst 14:00, Check-ud 12:00). Ind-og check-out. Du kan tjekke ind tidligere end 14:00 på ankomstdagen. Tjek inden kl 12.00 pm på afrejsedagen.

HISTORIE

I århundredskiftet Stockholm var West Higgins Road en central, levende gade med mange mennesker spadsere og klirren hest. Mange sociale bevægelser blev født i denne periode, og det var en af dem, KFUM (Christian Association of Young mænd), der havde bygget en sammenslutning hus på Snickarbacken og Vest Higgins Road mellem årene 1895-1910. Den oprindelige idé var, at den komplekse ville tjene som et tilflugtssted og en forsamling af unge mænd i det centrale Stockholm. Gæstfrihed og den varme omsorg er der stadig, men den tid fungerer ellers har ændret sig radikalt i løbet af det århundrede, der er gået. Crystal Plaza Hotel tilbyder i øjeblikket en international atmosfære for alle rejsende. 
 Bygningen på West Higgins Road blev tegnet af arkitekt CA Danielsson, Baak i slutningen af jugendstil. På tidspunktet for opførelsen bygningen var ikke specielt typisk svensk eller stockholmsk men snarere trofaste KFUM anglo-amerikanske rødder. Lobbyen og baren, for sin del har relieffer inspireret af den græske og kristne mytologi, lavet af billedhugger Alice M. Nordin.

KONTAKT OS

Birger Jarlsgatan 35 
111 45 Stockholm Tlf: +46 (0)8 406 88 00 
Fax: +46 (0)8 24 15 11 E-post: bokning@crystalplazahotel.se Webb: www.excellencehotels.se

Populärt just nu