Typ

Siljansnäs Hotell

Siljansnäs Hotell ligger højt på Björkberget med en fantastisk udsigt over det lille samfund Siljansnäs. For dem, der ønsker at opleve naturens fred, men alligevel være tæt på attraktioner, aktiviteter og attraktioner, er dette den perfekte indkvartering. Hotellet ligger lige under den berømte kaffebar Buffils Annas og Naturum Dalarna, som er et naturreservat med gode vandrestier.

For dem, der ønsker at cykle, køre og vandre, er der mange gode stier i området. Vinteren byder på hyggelige skråninger og stier til ski ind. Siljan har en meget god fiskesø, og du vil gerne komme med på en guidet tur. Hotellet ligger inden for rækkevidde af Orsa Rovdyrspark, Tomteland og Leksand sommerland. Vi hjælper gerne med billetter og informationer om de forskellige attraktioner.

Hotellet har en restaurant, der kan rumme omkring 150 gæster samt en bar. Restauranten serverer krydret mad uden galskab. Restauranten bruger mange produkter fremstillet af lokale producenter. Mange af disse producenter kan besøges, som vi stærkt anbefaler dig at gøre. Vi stræber efter at råvarer er lokale, svenske, økologiske eller Fairetrade.

Vi er glade for at dit ophold hos os bliver en vidunderlig oplevelse. Se venligst på de pakker, vi har at byde på, eller kontakt os med anmodninger om det, du bare vil opleve.

Populärt just nu