Typ

Marsvikens Golf & Konferenshotell

Vi ønsker dit ophold vil efterlade et mærke. I en dejlig rustik og afslappet miljø, du vil finde denne perle, der lægger stor vægt på personlig kontakt til dit ophold en vellykket og mindeværdig.

Langt væk men alligevel så tæt på den travle by, du vil finde fred med os. Med tæt på både Stockholm og Linköping er Marsviken en perfekt beliggenhed og fremragende mødested.

Sammen med dig udarbejder vi din konference, golf weekend eller bryllupsfest langs din anmodning, så det vil være nøjagtig som du ønsker. Hos os er der ingen grænser, som vi kender resultaterne i tilfredse kunder.

I Marsviken, kan du arrangere både de små og store konferencer. I sin egen bygning, har du adgang til en rummelig konferencelokaler og tilhørende mødelokaler og lounge område. Du kan også flytte ud af dit møde i vores smukke og inspirerende have. Vi tilbyder også en bred vifte af aktiviteter, der er en dejlig funktion i din konference.

Vores kok David Ward-Negri er med sin internationale baggrund og erfaring i top restauranter i hele Europa, en garanti for, at det vil være en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vores restaurant er for nylig blevet certificeret af KRAV og det er vigtigt for os at tilbyde vores kunder økologisk og lokalt dyrkede produkter.

Vi ved Marsviken tilbyder også overkommelige golfpakker. Du organiserer dine venner, og vi vil gøre resten. Nyköping Golf Course er en smuk og udfordrende golfbane med to 18-hullers baner kun 5 minutter fra hotellet. Efter den runde venter sauna, bar og en god middag.

Vi elsker at organisere bryllupper og fester. Vores ägarpar David og Sarah vil give dig den tid du behøver at gøre det nøjagtigt som du ønsker det. En bryllupsfest på Marsviken er en uforglemmelig oplevelse med førsteklasses køkken, et stort land hus til jer selv og gode råd fra vores professionelle bryllup arrangører. Alle for et bryllup, så du altid har drømt om. Her på Marsviken, har vi haft mange bryllupper og andre festlige begivenheder, alle med meget glade gæster

Uanset størrelsen af bryllup du vil have dit eget bryllup koordinator, er det en kunst at tjene som første-klasses festvåningsmat, vores erfarne og berømte kok David Ward-Negri er en garant for. Alle for at være en uforglemmelig dag uden restriktioner.

Velkommen til Marsviken Golf- & Konferenshotell.

Populärt just nu