Typ

First Hotel Jörgen Kock 

First Hotel Jörgen Kock er et centralt beliggende hotel i Malmö. Nyd dit ophold i et roligt område kun et par minutters gang fra Malmö Central Station, shopping, underholdning, kultur og seværdigheder. Det er her man som gæst i en hjemlig atmosfære og en personlig tilgang. Hotellet har 105 værelser i blandede kategorier. Alle værelser er 25m2 i størrelse og møblerede med to senge, to lænestole og et skrivebord. Hvis du er en gæst har fri adgang til vores trådløse internet. Hotellets bar og bistro er muligheden for et lille måltid eller en drink. Føler du dig en smule køligt, kan du sidde og nyde varmen i vores pejs. Vores mødelokaler kan rumme op til 15 personer. Det er ideelt til kunder, der vil have en lille konference / uddannelse, eller måske samtaler / møder. Vi håber dit ophold er behageligt. Velkommen til dit andet hjem.

Bygningens historie:

Huset, der i dag er hotel blev oprindeligt bygget i midten af 60:e tallet som bolig for ansatte på Kockums Værft. Hvert værelse havde sin egen lille tekøkken og var sikkert meget stilfulde for sin tid. Når Kockums trak ned i bebyggede aktivitet, og i sidste instans standses med i 1977, gjorde huset til et hotel og blev derefter i "Sara" kæde. Derefter fortsætte med venstre tekøkkener. I 1983 hotellet undergik en omfattende renovering og alle de små køkkenet blev fjernet. Efter at have hørt Reso Hotels og derefter stod på egne ben i et par år, har vi inkluderet siden 1997 i First Hotels kæden. Hotellet gennemgik en større renovering i 2008 både inde og ude.

Navnet Jörgen Kock er afledt af det middelalderlige borgmesteren, der menes at lagde fundamentet for Malmø er den store by Malmø er i dag. Jörgen Kock, der var tysk, blev Malmö møntmester i 1617 og senere borgmester 1623. Han var en nær ven af den danske konge Christian II og havde stor indflydelse på de møder med kong Gustav Vasa af Sverige og Danmark's samarbejde.

Område:

Malmø er Sveriges tredje største by, og der er rige muligheder for at shoppe og en internationalt anerkendt kunstgallerier af moderne kunst. West Harbour og dock er i dag to af Malmøs bedste kvarterer. Mange virksomheder har også indset, at situationen er en af Malmøs bedste at gøre området omkring hotellet inden for få år vil blive endnu mere attraktiv. City tunnels underjordiske station ved siden af hotellet og i havn området vest er de planlagt hjem med havet som nabo.

Populärt just nu