Typ

Best Western Hotel Linköping

Business og fritid hotel beliggende på den centrale plads, lige i centrum Linköping.På gåafstand finder du Linköping Koncert og kongres hal og park. 74 værelser i nordisk moderne stil. Værelserne har 32 "LCD-tv, minibar, pengeskab og hårtørrer, og eg parketgulve. Badeværelse er fuldt flisebelagt med gulvvarme. Alle vores værelser er røgfrie og udstyret med røgalarmer for din sikkerhed. Gratis trådløs internet adgang, høj kapacitet tilbydes til alle vores gæster.

Vil du have noget ekstra kan vi tilbyde vores penthouse suite med sauna, dampbad, stor konference / spisebord, sofa og specialbyggede seng. Vores suite, vi har boble bad, opholdsstue, king size seng og en dejlig tagterrasse.

Konference

Vi arbejder med en bred vifte af konferencens arrangører, der har lokaler fra seks personer op til flere tusinde mennesker. Har du mødelokaler og ønsker et godt hotel med de højeste standarder for sikkerhed og miljø, så er du velkommen til at være vores partnere.

Aioli tapas bar Linköping

En aften af ​​aioli midt i Linköping City ... det kunne lige så godt have været en af ​​de varme sommeraftener ved Middelhavet. Vi tilbyder 50 forskellige tapas at vælge imellem, her finder du altid noget for enhver smag.

Café Cioccolata

Cioccolata er en af ​​Linköping fineste og mest besøgte Café, som støder op til receptionen. Her kan du finde både varme og kolde sandwich, kolde og varme drikke.

Kolmården zoo du finder i skoven udenfor Norrköping, hvor der er vilde dyr fra hele verden. Begge Safari Park til delfinarier.

Er du interesseret i golf, har vi et samarbejde med Landeryd golf klub, der har tre 18-hullers baner med forskellige karakteristika og og en 9-hullers bane til at vælge fra.

Varm velkomst til os på Best Western Hotel Linköping

Populärt just nu