Typ

Best Western Kalmarsund Hotell

Hyggeligt hotel i Kalmar. Middelalderen i centrum, Glasriket rundt om hjørnet og et stenkast fra Øland. Når du vælger at bo hos os, vi vil have dig til at føle sig hjemme. Med personlige og venlige atmosfære, beliggende i hjertet af Kalmar. Hvis du bor på Best Western Hotel Kalmar næste gang du besøger Kalmar du vil forstå, hvad vi mener med følelsen af hjem! På taget har vi en havepavillon forstærket sauna, en stor jacuzzi og afslapningsrum. Perfekt til en afslappende pause!

Værelser

Hyggelige værelser med alle bekvemmeligheder! Hotellet har 85 værelser, 5 værelser for handicappede, særlige lokaler til allergikere og en suite. Hvert værelse har et brusebad og toilet, telefon, hårtørrer, røgalarmer, kabel-tv og filmkanaler.

Restaurant - Velkommen til Bistro5

For Bistro5, bør det være let at komme og spise en velsmagende middag eller en fyldning sandwich og et glas af velvære. På den store skærm TV, viser vi aktuelle sportsbegivenheder og andre begivenheder. Om sommeren åbner vi dørene til terrassen og nyde mad og drikke der!

Konferencer - Møder med spændende muligheder!

Vores mødelokaler opkaldt Tripp, Trapp og Trull (ligesom de fine kulturhuse) og Ango og Lindo. Alle de sædvanlige konferenceudstyr. Vores restaurant, Bistro5, der serverer frokost, middage, middage og snacks til konferencegæster. Lad os sammensætte en konference pakke til din virksomhed! Vi er glade for at hjælpe med særlige begivenheder.

Golf

Spil golf i Kalmar regionen! Book vores golfpakke. Fem forskellige kurser med et minimum af rejse, men med en ny udfordring hver dag!

En varm velkomst til os på Kalmar hoteller!

Populärt just nu