Typ

Hotel Gothia Towers

Gothia Towers

En af nordens største hotel tilbyder en ekstraordinær oplevelse. Ved at kombinere kapacitet med personlig pleje og kvalitet. Hotellet er strategisk placeret ved Korsvägen og den svenske messe, kun et par gader fra hovedgaden Avenyns restauranter og natklubber. Centralt beliggende med fremragende transportforbindelser, nabo til forlystelsesparken Liseberg, Universeum, Skandinavium og evenemangsstråkets alle andre spillesteder og stadioner.

Her er 704 superior værelser og suiter og populære barer og restauranter. Tak til alle 50 konferencelokaler for op til 1.500 deltagere får en enestående mulighed for konference-og kongres, og er ideel til både små og store møder.

Med sine 23 etager tilbyder Gothia Towers enestående panoramaudsigt over Göteborg. Du lever i en sober og moderne internationalt miljø med en frisk nordisk grundtone. Den kombinerer kapacitet og næsten ubegrænsede muligheder med personlig pleje og kvalitet. Alle værelser har TV, telefon og minibar. Derudover vil du finde hårtørrer, strygejern / buksepresse, elkedel og en værdiboks. Via kabel-tv har du også adgang til et stort antal kanaler, betalings-tv og gratis internet. Alle værelser er røgfrie.

Top Restaurant Heaven 23 er placeret på etage 23 med en enestående udsigt over Göteborg. Moderne og spændende retter, der er designet spisestue, en velassorteret vin værelse og en luksuriøs cocktail bar.

Den populære italienske restaurant Incontro er lavet til at nyde og socialisere. Tag en drink i baren, nyde italienske retter eller nyde vores hyggelige pianobar med levende musik. Efter arbejde om fredagen og brunch om søndagen .

Lobby Bar Living Room er Gothia Towers egen stue, synker ned med et glas vin eller en kop kaffe. Mingle, tuning nøjagtighed, fejre, spiser fra vores bar menu eller bare slappe af.

Beliggende 100 meter fra Korsgatan, som er et knudepunkt for sporvogns-og bus trafik og med et stop for lufthavnen busser. Landvetter Lufthavn er 20 minutter væk, og så er City Airport.

Velkommen til Gothia Towers!

Populärt just nu