Typ

Engeltofta

Engeltofta i Gävle ligger på Gävlebukten nordkyst. En overdådig engros villa tilbyder konferencer, gæstehus, restaurant og café. Kun 1,5 timers kørsel fra Stockholm.

Skærgård med en rig variation af fiskeri, bådture og vandsport er altid til stede. Nærheden til golfbane, naturstier og fiskerlejer, hvilket gør Engeltofta et fantastisk sted, der har en fantastisk historie at fortælle.

Konference

Når du deltager i konferencer om Engeltofta du har en inspirerende udsigt og omgivelser, uanset om du sidder indendørs, i den ærværdige gamle hus fra 1800-tallet, udendørs i parken, på molen eller på vores smukke gårdhave. Hos os er chancerne for de gode ideer, der kommer.

Sea Lodge

Bo med udsigt over havet, lytte til lapning og starte dagen med en svømmetur i havet. Hos Engeltofta bygger vi 28 pc Sea Lodges. Konference-og ferielejligheder. Hvis du ønsker at bo komfortabelt, får tid til at dyrke dine interesser, tage det roligt og nyde livet. På Engeltofta det er tæt på alt. Tæt på havet, skov og stadioner. Nærhed til restauranter.

Populärt just nu