Typ

Fagersta Brukshotell

Velkommen til Fagersta Brukshotell

Her på Fagersta Brukshotell tilbyder komfortabel indkvartering og giver praktisk i centrum af Fagersta. Vi er et moderne hotel med alle faciliteter til at gøre dit besøg i Fagersta en behagelig oplevelse. Uanset om du er i Fagersta for fornøjelsens skyld eller for erhvervslivet, så vi stræber efter at give den ekstra mil for dig som vores gæst.

Hotelværelser

Hotellet har i dag 52 værelser, 129 senge, alle med høje standarder. Alle værelser er renoveret og vi har nu flere kategorier af værelser for at tilbyde, herunder vores populære grand lit værelse med en 140 cm bred seng og grand lit dobbeltværelse med dobbeltseng på en fuld 180 cm, hvor man kan sove rigtig godt!

Alle værelser er udstyret med bad / toilet på værelset, buksepresse, elkedel for muligheden for at lave deres egne kaffe og te på værelset, LCD TV (SVT1, SVT2, TV3, TV4, TV5, TV6, BBC og Eurosport), og minibar med læskedrikke & slik.

Hele hotellet er udstyret med trådløs internetadgang via The Cloud.

Restauranter

Stort Dining Room

Vi tjener vores rige og sund morgenmad hver morgen sammen med vores populære frokost buffet alle hverdage.

Restaurant Blomstervägen 1

I vores repræsentation spisestue vi er i stand til at organisere banketter for op til 250 gæster. Hele restauranten er nyrenoveret i moderne 70:e århundrede tema og serverer alt fra klassiske svenske retter til moderne temaer fra hele verden.

Vores vinkælder er generøs med vine i verden, som vælges af vores sommelier, der passer til både vores retter som din personlige smag.

Under middagen, som en individuel aktivitet, eller vi også tilbyde alle former for test, fra klassikere som vin eller whisky smagning af de mere usædvanlige chokolade smagning.

O'Leary Sportsbar

Vores hotel er glade for at tilbyde dig en ekstraordinær oplevelse. Nyd det nordamerikanske køkken, mens du ser sportsudsendelser fra hele verden i en spændende atmosfære. Restauranten har 70 pladser og er også velegnet til konferencer og arrangementer. Vores to plasmaskærme på 60, vores projektor med lærred, og de fire LCD-skærme på 42 sammen med vores tv-system baner vejen for god underholdning af høj kvalitet. Alt i fuld HD!

Lobby Bar

Vores lobby bar er åben syv dage om ugen. Her kan du nyde en god fadøl, et godt glas vin fra vores vinkælder, et glas whisky eller endda en kop friskbrygget espresso.

Konference

Vi kan tilbyde konference for både det lille selskab som en større konference team. Vores mødelokaler er udstyret med standard konference udstyr og fri adgang til mineralvand og lækker frugt tallerken med frisk frugt.

Pakkeaftaler

Fagersta Mill Hotel har en række tilbud og pakkepriser, alle for at gøre dit ophold i Fagersta endnu sjovere og frem for alt billigere! Med disse kan du som gæst mulighed for at kombinere dit ophold med mange aktiviteter såsom golf, svømning, ridning på islandske og selvfølgelig vores egen dans nætter på hotellet.

En varm velkomst til os på Fagersta Brukshotell

Populärt just nu