Typ
Typ
Din sökning på

Sightseeing i Sverige

gav 49 resultat.
 1. Sightseeing

  Catch & Relax - Fiskeri med en fiskeguide i Stockholm skærgård

  Catch & Relax tilbud events og aktiviteter med fiskeguide i den stockholmske skærgård. At fiske med en fiskeguide i Stockholms skærgård er så meget mere end blot fiskeri. Vi ønsker at give vores gæster en oplevelse, der lever på, og at du vil opleve den stockholmske skærgård lidt tættere. Hvis du vil vide mere om fiskeri med en fiskeguide gør fiskeri mere sjovt og spændende. At rejse en dag i Stockholms skærgård med os som din fiskeguide er også at rejse sikkert og komfortabelt i det fuldt udstyrede båd og selvfølgelig bruger vi kun den bedste kvalitet af udstyr og den nyeste teknologi.

 2. Sightseeing

  Baltic Pro Fiskeguide - Fiskeri eventyr i Stockholms skærgård

  Vi starter fra det område Vaxholm og Åkersberga og fisk vores vej nordpå mod Furusund gennem godt fiskeri, hvor jeg har godt lokalkendskab. Gedde, aborre, sandart og havørred er det, vi ønsker på krogen, og vi tilpasser fiskeri langs sæsonen og dine ønsker.

 3. Sightseeing

  Bike Sweden, Cykeludlejning, guide og cykelture

  Lej en cykel i Stockholm eller gå på cykel sightseeing hvor vi viser dig fra byens mest berømte vartegn ukendte perler i Stockholm National Urban Park. Vi arrangerer også 3-6 dages cykeltur fra Stockholm.

 4. Sightseeing

  Dalarö Turistbureau

  Dalarö ligger langt ud i skærgården, men kun 40 km fra Stockholm C og er let tilgængeligt med tog og bus, båd eller bil. På Dalarö "drypper" den kultur og natur er konstant fascinerende. Kontakt turistbureauet og vi vil arrangere guidede ture for små og store grupper.

 5. Sightseeing

  Excellent Guiding Sweden

  Excellent Guiding drives af erfarne autoriserede guide, Anne Pris Johansson. Vi hjælper dig til at løfte dit besøg i Göteborg og Stockholm.

 6. Sightseeing

  Halmstad

  Slip løs med en koncert ved havet eller læne dig tilbage i en af ​​de mange udendørs caféer. Måske du foretrækker en tur på et dansegulv, eller gospel koncert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festligheder lykkes hinanden.

 7. Sightseeing

  Inlandsbanan

  Kristinehamn i syd til Gällivare i nord byder Inland Line møder, afslapning og eventyr. Rejs med Inland Railway er som intet andet. Den svenske bagland har meget hjerte og sjæl til at tilbyde, med masser af

 8. Sightseeing

  Konferensidé

  We are the small booking agency with great knowledge. It may be time-consuming to book conferences or to tailor a larger event. We know. That is why we are there for your help. We arrange your conferences and events free of charge in Sweden, but also internationally