Typ
Typ
Din sökning på

Andre

gav 19 resultat.
 1. Andre

  Catch & Relax - Fiskeri med en fiskeguide i Stockholm skærgård

  Catch & Relax tilbud events og aktiviteter med fiskeguide i den stockholmske skærgård. At fiske med en fiskeguide i Stockholms skærgård er så meget mere end blot fiskeri. Vi ønsker at give vores gæster en oplevelse, der lever på, og at du vil opleve den stockholmske skærgård lidt tættere. Hvis du vil vide mere om fiskeri med en fiskeguide gør fiskeri mere sjovt og spændende. At rejse en dag i Stockholms skærgård med os som din fiskeguide er også at rejse sikkert og komfortabelt i det fuldt udstyrede båd og selvfølgelig bruger vi kun den bedste kvalitet af udstyr og den nyeste teknologi.

 2. Andre

  Astrid Lindgrens Värld

  I Vimmerby, i Småland er et meget specielt sted. Den siger "Astrid Lindgrens Verden" på skiltet ved indgangen og inde døre venter på en fabelagtig oplevelse. Astrid Lindgrens Verden er et teater park og alt det, der sker her og i alle forestillinger er udelukkende baseret på Astrid Lindgrens fortællinger. Her er mange af de tegn, hun fortalte mig, i et miljø, du kender fra bøger og film. Du kan endda mødes og lege med dem.

 3. Andre

  Bike Sweden, Cykeludlejning, guide og cykelture

  Lej en cykel i Stockholm eller gå på cykel sightseeing hvor vi viser dig fra byens mest berømte vartegn ukendte perler i Stockholm National Urban Park. Vi arrangerer også 3-6 dages cykeltur fra Stockholm.

 4. Andre

  Ichiban Event

  Stockholms skærgård med sine 35.000 øer anses af mange for at være en af verdens mest smukke skærgård. Sejlads på tværs bugterne, glide gennem de smalle stræder derefter anker i en af de hundredvis af fantastiske naturlige bugter bliver en uforglemmelig hukommelse til deltagerne. At du bærer flaget meget store SWAN-både, sejler Rolls Royce, gør det noget særligt, selv for erfarne sejlere. Alle store sejlere har drømt om at stå ved roret i en.

 5. Andre

  Konferensidé

  We are the small booking agency with great knowledge. It may be time-consuming to book conferences or to tailor a larger event. We know. That is why we are there for your help. We arrange your conferences and events free of charge in Sweden, but also internationally

 6. Andre

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet mødes enhver, der er nysgerrig på dyr og natur. Takket være en bred vifte af spændende udstillinger, film i verdens største filmformat, digital 3-D og sjove aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgerrighed med os. Eller måske du ønsker at gå se en film på Cosmonova 760-kvadratmeter film skærm, der giver dig følelsen af ​​at være på stedet, midt i eventyret?

 7. Andre

  Örebro

  Örebro mest populære attraktioner er Gustavsviks bad, som også er en af Sveriges mest besøgte turistattraktioner af. Dyk ned i en af ​​de puljer, og stå ansigt til ansigt med en haj. Kast dig selv udfører wild water rapids, teste det over 100 meter lang vandrutschebane, eller tage det roligt i vattenleklandet. Fortsæt til Europas største indendørs leg og Play Buslandet med spændende klatrestativer, kæmpe kugle pit, tunneler og spændende piratskib.

 8. Andre

  Skansen 

  Skansen er verdens ældste frilandsmuseum, der blev grundlagt i 1891. Her kan du slentre gennem fem århundreder af Sverige, fra det samiske lejren i nord til Skånegården i syd, på 300 000 kvm af levende historie. Mærk historie i den historiske huse og godser, hvor gøremål såsom kartning, spinding, vævning, madlavning og bagning er udført af folk klædt i perioden kostume. Den haver og marker omkring husene blomstre blomster, frugter og grøntsager.