Typ
Typ
Din sökning på

Museer i Stockholm

gav 60 resultat.
 1. Museum

  Fotografiska Museet

  Fotografiska er ikke nogen almindelig museum, det er også et internationalt mødested for viden og erfaringer om fotografiets uendeligt antal udtryk og betydninger af fortid, nutid og fremtid. Fotografiska udstillinger af moderne fotografi når det er bedst, har museet fire store udstillinger om året, og tyve mindre. Du kan finde internationale verden af fotografer med mindre kendte lokale talenter. Udstillingerne vil vise både smal og bred fotografi og beslægtede spørgsmål.

 2. Museum

  Junibacken

  Kom og oplev en magisk dag i vores fantastiske hus på Djurgården i Stockholm! Der er fokus på Sagotåget og Astrid Lindgrens vidunderlige historier, men du får også at møde mange kendte figurer som Alfons Åberg, Pettson & Findus, Mulle Meck og mange, mange flere. Her eventyret karakterer liv, kan du boltre, kæle og gyse, opdage og lære, og se teater!

 3. Museum

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet mødes enhver, der er nysgerrig på dyr og natur. Takket være en bred vifte af spændende udstillinger, film i verdens største filmformat, digital 3-D og sjove aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgerrighed med os. Eller måske du ønsker at gå se en film på Cosmonova 760-kvadratmeter film skærm, der giver dig følelsen af ​​at være på stedet, midt i eventyret?

 4. Museum

  Nobelmuseet 

 5. Museum

  Skansen 

  Skansen er verdens ældste frilandsmuseum, der blev grundlagt i 1891. Her kan du slentre gennem fem århundreder af Sverige, fra det samiske lejren i nord til Skånegården i syd, på 300 000 kvm af levende historie. Mærk historie i den historiske huse og godser, hvor gøremål såsom kartning, spinding, vævning, madlavning og bagning er udført af folk klædt i perioden kostume. Den haver og marker omkring husene blomstre blomster, frugter og grøntsager.

 6. Museum

  Vikingaliv

  Vikingaliv museum er for alle, der ønsker at få et indblik i livet i vikingetiden og opleve en af ​​historiens mest legendariske perioder. Her er Ragnfrids Saga, 1:11 minutter lang Viking rejse, der indbyder den besøgende på dramatiseret historie om en families liv i 900-talet.

 7. Museum

  Visit Stockholm

  Stockholm brukar kallas för Skandinaviens huvudstad, och ligger beläget där Mälaren möter Östersjön. Man brukar säga att Stockholm är en världsstad, men där man hittar småstadens charm bakom hörnet. Stockholm är en av världens vackraste storstäder byggd på 14 öar omslutna av vatten så rent att man kan bada mitt i city.

 8. Museum

  Aquaria Vattenmuseum