Typ
Typ
Din sökning på

Attraktioner, Skåne

gav 74 resultat.
 1. Hotel

  Ängelholm

  Erfaringen Ängelholm ægte karakter af moderne indkøbscenter i byen. Centret er godt sammensat næsten langs en enkelt gade, Main Street, med et stort udvalg af hovedsageligt tøjbutikker. Der er også butikker med kvalitet design i møbler, smykker, glas, porcelæn, lædervarer, keramik, rammer og meget mere. Butikkerne tilbyder personlig service og vil gerne give smakråd hvis det ønskes.

 2. Attraktioner

  Skåne - Det bästa av två världar

  Skåne tilbyder innovative, anderledes og ægte erfaringer inden for nem afstand. Store sletter, bølgende rapsmarker og 40 mil kyst på tre sider af hvide sandstrande, men også de dybe skove i det centrale og nordøstlige dele og stejle klipper i nordvest.

 3. Aktiviteter

  Skånes Djurpark Resort

  Skåne Zoo er en af det sydlige Sveriges mest populære destination med over 200.000 besøgende hvert år, og verdens største zoo med skandinaviske dyr. Den zoologiske have smukke natur man kan opleve hundredvis af vilde og tamme dyr på mere end 80 nordiske arter, og du kan underholde dig selv med en bred vifte af aktiviteter. Hver sæson tiltrækker og den zoologiske have er åben hver dag, året rundt.

 4. Aktiviteter

  Snälltåget - Tågresor till Stockholm, Malmö och Åre

  Vi ved Snälltåget drevet til at give vores passagerer en mere behagelig rejse til en bedre pris. Vi har to tog, som vi kører mellem Malmø og Stockholm. I løbet af vinteren vi går selv til vinter paradis Åre og i foråret og sommeren til at køle Berlin.

 5. Sightseeing

  Ales stenar

 6. Museum

  Arnolds Kannibalmuseum

 7. Museum

  Artillerimuseet

 8. Museum

  Axel Ebbes konsthall