Typ
Typ
Din sökning på

Attraktioner, Norrland

gav 95 resultat.
 1. Camping

  Gäddede Camping & Stugby

  Gäddede er omgivet af den Jämtland Frostviksfjällen. Her kan du leve og trives i en nat, en uge, morgen og aften, forår sommer efterår og vinter.

 2. Aktiviteter

  Inlandsbanan

  Kristinehamn i syd til Gällivare i nord byder Inland Line møder, afslapning og eventyr. Rejs med Inland Railway er som intet andet. Den svenske bagland har meget hjerte og sjæl til at tilbyde, med masser af

 3. Attraktioner

  Jamtli

  Hvert år kommer ca. 200.000 besøgende til Jamtli i Östersund. Mange af dem er familier med børn. Nogle er interesseret i historie, andre besøger bare for at have en god dag i et andet miljø. Om sommeren vil det være særligt magisk, når Jamtli Historieland obner dørene!

 4. Overnatning

  Lövångers Kyrkstad Vandrarhem Camping & Turistcentrum

  Hver kirke hytte har sin egen særlige karakter og er renoveret, hvor den gamle charme er bevaret. Vi har omkring 100 senge i 35 hytter der spænder fra en til fem senge. Hver hytte har et tekøkken, bad og toilet. Nogle hytter er tilpasset til handicappede.

 5. Konference

  Nordic Lapland

  Lappland har mange aktiviteter at byde på. Blandt andet er der mulighed for Husky Safari, isbrydning og snesko.

 6. Konference

  Skonaren Vega

  Sejlads med Vega er et eventyr og en opdagelsesrejse. Vega er en af ​​de sidste sejlads lastskibe, der har gennemgået en gennemgribende restaurering. Den samme omhu at fremstille et skib af den højeste kvalitet gennemsyrer hele din sejlads aktiviteter.

 7. Aktiviteter

  Teknikland

  Bring minderne til live, deltage i spændende historier. Spil i vores eventyrlige omgivelser, prøv digital pistol skydning, kørsel elbiler eller producere din egen souvenir. I løbet af sommeren, hele anlægget åbnes. Derefter kan du mødes med vores udlejere, der fortæller deres egne historier - nogle fra hans liv som professionel og andre om deres hobbyer.

 8. Museum

  Ahlbergshallen