Typ
Typ
Din sökning på

Vandrerhjem i Sverige

gav 89 resultat.
 1. Vandrerhjem

  Blidhamn Krog

  Vandrerhjem: 300SEK per person & nat / halv pris for børn. </ P> Du kan også få plads renses op til 175sek per værelse og leje sengetøj og håndklæder til 130sek pr sæt. Vi kan tjene morgenmad for 90sek per voksen og 50SEK per barn. Morgenmad du bestiller dagen før.

 2. Vandrerhjem

  Bo i Skåne

  Vi har mere end 30 års erfaring i ferie mægling. Virksomheden startede i 2001 og omkring 300 kabine værter med omkring 450 boliger har givet os tillid til at kommunikere deres hjem. Gennem årene er vi blevet den førende ferie agentur i Skåne og arbejder med de fleste kommuner i Skåne.

 3. Vandrerhjem

  Bo i Småland

  Vi har mange års erfaring i ferie mægling og sætter kunden og udlejer i byens centrum. Vores mål er at yde den bedst mulige service. Et godt samarbejde med vores ferie værter betyder, at vores gæster får flere og bedre sommerhuse at vælge imellem.

 4. Vandrerhjem

  Bredäng Camping Stockholm

  Broad Meadow campingpladsen er beliggende i et naturskønt område på søen Mälaren. Ca. 5 minutters gang til højsæsonen, der har strand og dykning tårn. Broad Meadow Campground har self-catering hytter og vandrehjem.

 5. Vandrerhjem

  City Hostel, SVIF

  Vandrerhjemmet City Hostel er det oplagte valg for dem, der søger indkvartering eller indkvartering med en god beliggenhed til en lav pris i det centrale Stockholm. City Hostel er et populært og internationalt påvirket hostel i Stockholm tæt på både attraktioner og transport faciliteter.

 6. Vandrerhjem

  Fjärdlång Vandrarhem

  Fjärdlång er en børnevenlig ø, der passer til familier med børn. Ved havnen er der en lille strand med en lav sandvik. Omkring øen er der bløde klipper, der lokker til dovne dage i solen, mange dejlige bade og rolige øjeblikke bag float. Der er også en masse skov til dejlige vandreture eller hvorfor ikke benytte lejligheden til at plukke bær og svampe sæson. Øen har et rigt dyreliv med elg, ræv, ugler, havørn og sommertid selv får i haven.

 7. Vandrerhjem

  Gästgifvaregården i Tjällmo

  Lige i landsbyen Tjällmo - den gamle tjeneste distriktet og fire byer inden for en radius af syv mil - har Gästgifvaregården, stammer fra 1600-tallet, dens strategiske placering. Her tilbyder vi en charmerende indkvartering i rolige omgivelser med et køkken excellence.

 8. Vandrerhjem

  GrebbestadFjorden - Konferens & Camping i Grebbestad

  GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen turist & konferensanläggning vid havet i Grebbestad. Här finns pensionat, vandrarhem, stugor och campingplatser.