Typ
Typ
Din sökning på

Slotte og herregårde i Sverige

gav 77 resultat.
 1. Slotte / Mansions

  Bo i Skåne

  Vi har mere end 30 års erfaring i ferie mægling. Virksomheden startede i 2001 og omkring 300 kabine værter med omkring 450 boliger har givet os tillid til at kommunikere deres hjem. Gennem årene er vi blevet den førende ferie agentur i Skåne og arbejder med de fleste kommuner i Skåne.

 2. Slotte / Mansions

  Bo i Småland

  Vi har mange års erfaring i ferie mægling og sætter kunden og udlejer i byens centrum. Vores mål er at yde den bedst mulige service. Et godt samarbejde med vores ferie værter betyder, at vores gæster får flere og bedre sommerhuse at vælge imellem.

 3. Slotte / Mansions

  Engeltofta

  Engeltofta i Gävle ligger på Gävlebukten nordkyst. En overdådig engros villa tilbyder konferencer, gæstehus, restaurant og café. Kun 1,5 timers kørsel fra Stockholm. Skærgård med en rig variation af fiskeri, bådture og vandsport er altid til stede. Nærheden til golfbane, naturstier og fiskerlejer, hvilket gør Engeltofta et fantastisk sted, der har en fantastisk historie at fortælle.

 4. Slotte / Mansions

  Färna Herrgård & Spa

  Hvis du vælger at tilbringe en weekend eller hverdag på Färna Herrgård & Spa får du, ud over fantastiske mansion omgivelser, selv opleve en ægte spa-hotel med den personlige stil, der sætter vores gæster og vores miljø først.

 5. Slotte / Mansions

  Hälluddens Stugby & Kursgård - Stugor och Konferens på Öland

  I Hälludens Stugby er fire forskellige muligheder for overnatning, afhængigt af antallet af gæster, og hvad standard er påkrævet. I almindelige bygninger, nær hytter, sauna, helt nye brusere med mosaikgulve og fliser, grill, telefon og rekreation.

 6. Slotte / Mansions

  Korstäppans Herrgård i Leksand

  Opholder sig på Korstäppan er en lise for sjælen. Hit vi gå tilbage ofte for at genoplade batterierne ", er det skrevet i gæstebogen. Historien er suse i vores kærligt og omhyggeligt restaureret palæ, der var hotel 1906:e Omkring århundredskiftet rejst prinser og prinsesser til Korstäppan for at rekreera, ånder fyr duft og bade kolde bade.

 7. Slotte / Mansions

  Körunda Golf & Konferenshotell

 8. Slotte / Mansions

  Kumla Herrgård

  I en frodig oase 15 minutter fra Gullmarsplan nærheden Stockholm, er Kumla Herrgård. En velbevaret kulturskat fra 1600-tallet. Når du træder ind i Kumla Herrgård udskifte byens stress og puls mod harmoni og fred. Det giver mad og miljø arnested for dit møde.