Typ
Typ
Din sökning på

Bed and breakfast i Sverige

gav 123 resultat.
 1. B & B

  Blidhamn Krog

  Vandrerhjem: 300SEK per person & nat / halv pris for børn. </ P> Du kan også få plads renses op til 175sek per værelse og leje sengetøj og håndklæder til 130sek pr sæt. Vi kan tjene morgenmad for 90sek per voksen og 50SEK per barn. Morgenmad du bestiller dagen før.

 2. B & B

  Bo i Skåne

  Vi har mere end 30 års erfaring i ferie mægling. Virksomheden startede i 2001 og omkring 300 kabine værter med omkring 450 boliger har givet os tillid til at kommunikere deres hjem. Gennem årene er vi blevet den førende ferie agentur i Skåne og arbejder med de fleste kommuner i Skåne.

 3. B & B

  Bo i Småland

  Vi har mange års erfaring i ferie mægling og sætter kunden og udlejer i byens centrum. Vores mål er at yde den bedst mulige service. Et godt samarbejde med vores ferie værter betyder, at vores gæster får flere og bedre sommerhuse at vælge imellem.

 4. B & B

  Gästgifvaregården i Tjällmo

  Lige i landsbyen Tjällmo - den gamle tjeneste distriktet og fire byer inden for en radius af syv mil - har Gästgifvaregården, stammer fra 1600-tallet, dens strategiske placering. Her tilbyder vi en charmerende indkvartering i rolige omgivelser med et køkken excellence.

 5. B & B

  Gits Gård

  Velkommen til Gits Gård! Vi tilbyder et roligt og intimt miljø skabt til arbejdsklimaet, effektivitet og kreativitet. En dejlig have med swimmingpool og træfyrede tynde indrammet af åbne landskaber lige uden Falkenberg. Vi accepterer store og små grupper (8-80 personer). Tre konferencelokaler og mødelokaler til rådighed, alle fuldt teknisk udstyret.

 6. B & B

  Hedenstugan Bed & Breakfast Hotel - B&B Hotel og Konference Gävle

  Hedenstugan ligger tæt på E4-motorvejen mellem Gävle og Söderhamn, men stadig i skoven. Det tilbyder et fredeligt miljø i et af vores charmerende hyggelige værelser med natur og kultur dørtrin.

 7. B & B

  Lyckås Gård

  Ansætte dig i vores smukke rustikke indkvartering i Lyckås Gård i Kullabygden nær Helsingborg, Øresund og Kullaberg. Med den perfekte beliggenhed til havet kan du slappe af i en naturlig og smukt landskab. Vi tilbyder dig en behagelig og afslappende ophold ugentligt eller i weekends i vores store, veludstyrede og smukke indkvartering i hytter eller lejligheder.

 8. B & B

  2kronor Vandrarhem i Gamla Stan