Typ
Typ
Din sökning på

Overnatning, Stockholm

gav 154 resultat.
 1. Overnatning

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel er et firestjernet moderne hotel i Stockholm med en personlig og hjemlig atmosfære. Hotellet er centralt beliggende i den smukke og rolige Vasastan i det nordlige Stockholm. Vi tilbyder dig en behagelig nattesøvn i smagfuldt møblerede værelser med en spændende klassisk moderne stil. Værelserne er indrettet i en trendy farvekombinationer og alle har 32 "LCD-tv og opvarmet badeværelsesgulv.

 2. Overnatning

  City Hostel, SVIF

  Vandrerhjemmet City Hostel er det oplagte valg for dem, der søger indkvartering eller indkvartering med en god beliggenhed til en lav pris i det centrale Stockholm. City Hostel er et populært og internationalt påvirket hostel i Stockholm tæt på både attraktioner og transport faciliteter.

 3. Overnatning

  Crystal Plaza Hotel

  På Crystal Plaza Hotel er charmen fra 1800-tallet Östermalm godt kombineres med 2000-tallet bekvemmeligheder. Den klassiske jugend-bygning i hjertet af Stockholm, modtager vi dig med håbet om at gøre dit ophold en tilfredsstillende og mindeværdig oplevelse. Vi udvælger værelser efter behov. Vores 111 værelser har sin egen karakter, og mange af vores gæster har deres egen specielle favorit. Fra det enkle og praktiske til det mere luksuriøse og eksklusive.

 4. Overnatning

  Elite Hotel Arcadia

  I Stockholm kan du finde de Elite Hotel Arcadia. Vores 4-stjernede hotel er beliggende på grænsen mellem Östermalm og Vasastan, ikke langt fra det legendariske stadion og Royal Institute of Technology.

 5. Overnatning

  Fjärdlång Vandrarhem

  Fjärdlång er en børnevenlig ø, der passer til familier med børn. Ved havnen er der en lille strand med en lav sandvik. Omkring øen er der bløde klipper, der lokker til dovne dage i solen, mange dejlige bade og rolige øjeblikke bag float. Der er også en masse skov til dejlige vandreture eller hvorfor ikke benytte lejligheden til at plukke bær og svampe sæson. Øen har et rigt dyreliv med elg, ræv, ugler, havørn og sommertid selv får i haven.

 6. Overnatning

  Freys Hotel

  Med tre hoteller og konferencefaciliteter i det centrale Stockholm, kan vi opfylde alle anmodninger fra indkvartering med hyggelige hjemlighed og effektive, frugtbare forretningsmøder. Vores tre hoteller er af høj standard og er alle beliggende i det centrale Stockholm.

 7. Overnatning

  Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad

  Park Inn Stockholm Hammarby ligger i det trendy, nye distrikt Hammarby. Hammarby præget af indre by føler, og nærhed til vand og grønne områder. Ophold sikker og rolig i løbet af dit besøg i Stockholm. Hammarby har mange dejlige butikker, caféer og restauranter. Det er let at centrum, enten med sporvogn og metro eller med båd. Med nærhed til både centrum, Hammarby's slalom pister, vand og Nacka naturreservat stier, unikt Park Inn Stockholm Hammarby beliggende, både sommer og vinter.

 8. Konference

  Skansen 

  Skansen er verdens ældste frilandsmuseum, der blev grundlagt i 1891. Her kan du slentre gennem fem århundreder af Sverige, fra det samiske lejren i nord til Skånegården i syd, på 300 000 kvm af levende historie. Mærk historie i den historiske huse og godser, hvor gøremål såsom kartning, spinding, vævning, madlavning og bagning er udført af folk klædt i perioden kostume. Den haver og marker omkring husene blomstre blomster, frugter og grøntsager.