Typ
Typ
Din sökning på

Café i Sverige

gav 13 resultat.
 1. Café

  Artipelag - Utställningar, Event & Konferens i Stockholms Skärgård

  Artipelag er ikke kun et mødested for stor kunst, smuk natur og god mad. Den 10.400 kvadratmeter store bygning passer fra store tv-optagelser, banketter, Galas, produktlanceringer, lanceringer, modeshows og messer - de mindre konferencer og private arrangementer.

 2. Café

  Best Western Hotel Linköping

  Business og fritid hotel beliggende på den centrale plads, lige i centrum Linköping.På gåafstand finder du Linköping Koncert og kongres hal og park. 74 værelser i nordisk moderne stil. Værelserne har 32 "LCD-tv, minibar, pengeskab og hårtørrer, og eg parketgulve. Badeværelse er fuldt flisebelagt med gulvvarme. Alle vores værelser er røgfrie og udstyret med røgalarmer for din sikkerhed. Gratis trådløs internet adgang, høj kapacitet tilbydes til alle vores gæster.

 3. Café

  Engeltofta

  Engeltofta i Gävle ligger på Gävlebukten nordkyst. En overdådig engros villa tilbyder konferencer, gæstehus, restaurant og café. Kun 1,5 timers kørsel fra Stockholm. Skærgård med en rig variation af fiskeri, bådture og vandsport er altid til stede. Nærheden til golfbane, naturstier og fiskerlejer, hvilket gør Engeltofta et fantastisk sted, der har en fantastisk historie at fortælle.

 4. Café

  Gits Gård

  Velkommen til Gits Gård! Vi tilbyder et roligt og intimt miljø skabt til arbejdsklimaet, effektivitet og kreativitet. En dejlig have med swimmingpool og træfyrede tynde indrammet af åbne landskaber lige uden Falkenberg. Vi accepterer store og små grupper (8-80 personer). Tre konferencelokaler og mødelokaler til rådighed, alle fuldt teknisk udstyret.

 5. Café

  Hotel Gothia Towers

  Her finder du 704 smagfuldt indrettede værelser. De fleste med en storslået udsigt over byen. Check ind og overlade resten til os. Vi tilbyder alt fra velindrettede dobbeltværelser til rummelige suiter. Og noget andet, du måtte have brug for et vidunderligt ophold. Vores beliggenhed er optimal. Vi er strategisk placeret i nærheden af byen med gode transportforbindelser, nabo til forlystelsesparken Liseberg og evenemangsstråkets alle andre spillesteder og stadioner, kun et par gader fra hovedgaden Avenue.

 6. Café

  Hotel Tylösand

  Hotel Tylösand ligger bag høje klitter udenfor Halmstad på Sveriges fineste strand på den svenske vestkyst. Hotellet er designet til møder, rekreation, underholdning og kunstoplevelse og ejes af Per Gessle fra Roxette og Björn Nordstrand. Tylösand Hotel har 230 værelser, flere restauranter og barer, en natklub kunstgalleri og Spa.

 7. Café

  Hotell Valhall - Hotell med konferens, restaurang och nattklubb i Kalix

  Lige i centrum Kalix men blot et par skridt fra den uberørte Kalixälven er en fire-stjernet hotel Valhalla. Et skelsættende hotel, der står sig godt rustet til at imødekomme moderne samfundets forventninger til faciliteter, alle med en meget personlig service motto. Vi tilbyder to restauranter, konferencefaciliteter, en natklub og en bred vifte af aktiviteter i samarbejde med lokale entreprenører - så meget mere end blot et hotel!

 8. Café

  Idre Fjäll

  En fjäll ferie med masser af sol, latter og sne. Livet er et spil, og et eventyr og tilbyder både latter og sne under alle omstændigheder her på Idre Fjäll det kan vi garantere. Fordi vi har både latter og garanteret sne. Velkommen til en vinterferie i klassisk fjäll indstilling