Typ
Typ
Din sökning på

Bar / Tavern i Sverige

gav 271 resultat.
 1. Bar / Tavern

  Texas Longhorn

  Vores fødevarer opstod i Texas, USA. Menuen er fyldt med lækkerier, hvor basen er kul grillet kød og vores berømte fajitas. Vores åbent køkken med en grill i midten er den vigtigste brik sammen med en stor skefuld "Texas gæstfrihed". Vi serverer altid øl og margaritas i frosne glas, noget som vores gæster sætter pris på. Vores plader er fyldt til max og i en sammenhæng, at vores gæster altid skal være ordentligt fodres og tilfredse.

 2. Bar / Tavern

  Best Western Blommenhof Hotel

  Best Western Blommenhof Hotel er smukt beliggende i en lund kun 1 times kørsel syd for Stockholm og en time nord for Linköping. Hotellet ligger 5 km fra Skavsta lufthavnen og 800 meter fra banegården. Hvis du vil kan du låne cykler hos os til at tage dig rundt i en enkel måde i vores dejlige by Nyköping.

 3. Bar / Tavern

  Best Western Hotel Linköping

  Business og fritid hotel beliggende på den centrale plads, lige i centrum Linköping.På gåafstand finder du Linköping Koncert og kongres hal og park. 74 værelser i nordisk moderne stil. Værelserne har 32 "LCD-tv, minibar, pengeskab og hårtørrer, og eg parketgulve. Badeværelse er fuldt flisebelagt med gulvvarme. Alle vores værelser er røgfrie og udstyret med røgalarmer for din sikkerhed. Gratis trådløs internet adgang, høj kapacitet tilbydes til alle vores gæster.

 4. Bar / Tavern

  Elite Stora Hotellet Örebro

  Smukt beliggende i centrum af Örebro i Orebro Svartån og Örebro Castle, som ligger Elite Grand Hotel. Hotellet blev bygget i 1858, er en af Sveriges mest historiske hotel med 133 værelser. Gæster på Clarion Hotel Örebro, vil du opleve atmosfæren i et klassisk hotel med smagfuldt indrettede værelser og en oplagt anledning til bekymring.

 5. Bar / Tavern

  Fagersta Brukshotell

  Velkommen til Fagersta Brukshotell Her på Fagersta Brukshotell tilbyder komfortabel indkvartering og giver praktisk i centrum af Fagersta. Vi er et moderne hotel med alle faciliteter til at gøre dit besøg i Fagersta en behagelig oplevelse. Uanset om du er i Fagersta for fornøjelsens skyld eller for erhvervslivet, så vi stræber efter at give den ekstra mil for dig som vores gæst.

 6. Bar / Tavern

  First Hotel Jörgen Kock 

  First Hotel Jörgen Kock er et centralt beliggende hotel i Malmö. Nyd dit ophold i et roligt område kun et par minutters gang fra Malmö Central Station, shopping, underholdning, kultur og seværdigheder. Det er her man som gæst i en hjemlig atmosfære og en personlig tilgang. Vi håber dit ophold er behageligt. Velkommen til dit andet hjem.

 7. Bar / Tavern

  First Hotel Stadt

  First Hotel Stadt ligger i det centrale Härnösand med udsigt over indsejlingen til havnen. Vores beliggenhed er tæt på alt, hvad du har brug for, såsom indkøb, bus og togstation, kultur og restauranter. Hos os vil du som besøgende centrum, og vi gør vores yderste for at sikre, at du får mest muligt ud af dit ophold. Vågn op udhvilet og nyd en fantastisk morgenbuffet i en afslappet atmosfære, før den dag, fortsætter.

 8. Bar / Tavern

  First Hotel Statt

  First Hotel Statt i Söderhamn er et klassisk by, som stammer fra slutningen af ​​1800-tallet. Beliggende i det centrale Söderhamn omkring 300 meter fra byens hyggelige shoppinggade. Til Travel Center (jernbane-og busstation) er omkring 10 minutters gang. Ved siden af ​​hotellet er der konferencelokaler der kan rumme op til 400 personer.