Typ
Din sökning på

Konference i Stockholm

gav 61 resultat.
 1. Konference

  City Conference Centre Stockholm

  Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen.

 2. Konference

  Texas Longhorn

  Vores fødevarer opstod i Texas, USA. Menuen er fyldt med lækkerier, hvor basen er kul grillet kød og vores berømte fajitas. Vores åbent køkken med en grill i midten er den vigtigste brik sammen med en stor skefuld "Texas gæstfrihed". Vi serverer altid øl og margaritas i frosne glas, noget som vores gæster sætter pris på. Vores plader er fyldt til max og i en sammenhæng, at vores gæster altid skal være ordentligt fodres og tilfredse.

 3. Konference

  Adlon Hotell

 4. Konference

  Ballbreaker

  På Ballbreaker er der fantasien, der sætter grænsen. Alle vores aktiviteter kan bookes på halv eller heltid, alternativt pakkes de også i forskellige kombinationer til forskellige formål.

 5. Konference

  Bike Sweden, Cykeludlejning, guide og cykelture

  Lej en cykel i Stockholm eller gå på cykel sightseeing hvor vi viser dig fra byens mest berømte vartegn ukendte perler i Stockholm National Urban Park. Vi arrangerer også 3-6 dages cykeltur fra Stockholm.

 6. Overnatning

  Elite Hotel Arcadia

  I Stockholm kan du finde de Elite Hotel Arcadia. Vores 4-stjernede hotel er beliggende på grænsen mellem Östermalm og Vasastan, ikke langt fra det legendariske stadion og Royal Institute of Technology.

 7. Konference

  Fotografiska Museet

  Fotografiska er ikke nogen almindelig museum, det er også et internationalt mødested for viden og erfaringer om fotografiets uendeligt antal udtryk og betydninger af fortid, nutid og fremtid. Fotografiska udstillinger af moderne fotografi når det er bedst, har museet fire store udstillinger om året, og tyve mindre. Du kan finde internationale verden af fotografer med mindre kendte lokale talenter. Udstillingerne vil vise både smal og bred fotografi og beslægtede spørgsmål.

 8. Overnatning

  Freys Hotel

  Med tre hoteller og konferencefaciliteter i det centrale Stockholm, kan vi opfylde alle anmodninger fra indkvartering med hyggelige hjemlighed og effektive, frugtbare forretningsmøder. Vores tre hoteller er af høj standard og er alle beliggende i det centrale Stockholm.