Typ
Typ
Din sökning på

Zoologiske haver i Sverige

gav 61 resultat.
 1. Zoologiske haver

  Borås Djurpark 

 2. Zoologiske haver

  Frösö Zoo

  Frösö Zoo har siden 1960 været på Frösön i Jämtland og er familie ejet af familien Netterstrøm. I løbet af denne tid, anlægget er løbende blevet udviklet sig til hvad det er i dag. Parkens areal er 42 ha med hundrede forskellige bygninger og er placeret på skråningen af bakken på den nordlige side af Frösön.

 3. Zoologiske haver

  Halmstad

  Slip løs med en koncert ved havet eller læne dig tilbage i en af ​​de mange udendørs caféer. Måske du foretrækker en tur på et dansegulv, eller gospel koncert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festligheder lykkes hinanden.

 4. Zoologiske haver

  Isaberg Mountain Resort

  På Isaberg har du mulighed for at få en aktiv ferie med de fleste af aktiviteterne lige rundt om hjørnet. Her er der gode vandrestier, du kan sejle i kano eller kajak, spille golf, leje cykel eller foretage dig noget andet, der både giver motion og spænding. I højsæsonen har vi oplevelsesaktiviteter med guide.

 5. Zoologiske haver

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet mødes enhver, der er nysgerrig på dyr og natur. Takket være en bred vifte af spændende udstillinger, film i verdens største filmformat, digital 3-D og sjove aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgerrighed med os. Eller måske du ønsker at gå se en film på Cosmonova 760-kvadratmeter film skærm, der giver dig følelsen af ​​at være på stedet, midt i eventyret?

 6. Zoologiske haver

  Nordens Ark

  I Nordens Ark, vil du møde vilde truede dyr i en storslået øgruppe på Åbyfjorden i Bohuslän. Her bor nogle eighty arter, der trives i vores klima. Her er eksempel snölepoard, de Amur tiger og amurleopard, men også ulve, los og gamle nordiske racer. Du kan også se den truede fugle og padder. Nordic Ark er en nonprofit fond, der arbejder for at give truede arter en fremtid. Vi er engageret i avl, forskning og uddannelse. Nogle af de dyr, der slippes ud i naturen. Vi er også involveret i internationale projekter til bevarelse.

 7. Zoologiske haver

  Orsa Björnpark

  Orsa Bjørn Park er Europas største bære park. Dette er ikke nogen almindelig zoo, men en unik mulighed for at se dyr i deres naturlige miljø. Her bor bjørne, ulve, los, ræv, stor hornugle og jærv side om side. Parken er omkring 10 brune bjørne. Du vil også finde vores fredelige giganter, Kamchatka Bears Peter den Store og hans søster Sophia. På Tigerberget regerer vores Amurtigrar (populært kendt som sibiriske tigre). Polar World er verdens største isbjørn facilitet, kan du se isbjørne i en unik facilitet. The Leopard Center, en af Europas største leopard anlæg er persiske leoparder.

 8. Zoologiske haver

  Siljansnäs Hotell

  Siljansnäs Hotell ligger højt på Björkberget med en fantastisk udsigt over det lille samfund Siljansnäs. For dem, der ønsker at opleve naturens fred, men alligevel være tæt på attraktioner, aktiviteter og attraktioner, er dette den perfekte indkvartering.