Typ
Typ
Din sökning på

Spa i Sverige

gav 496 resultat.
 1. Spa

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

 2. Spa

  Ästad Vingård

  På Ästad Vingård er faciliteter aldrig langt væk. Her finder du vingård, restaurant, konferencelokaler, hotel, spa og aktiviteter på et og samme sted, nogle få kilometer fra E6 mellem Varberg og Falkenberg. Vinmarkerne og roen i den tavse bøgskov er ideelle for dem, der søger en konference i privatlivets fred, eller ønsker at fokusere på opgaven i fred og ro med kolleger.

 3. Spa

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel er et firestjernet moderne hotel i Stockholm med en personlig og hjemlig atmosfære. Hotellet er centralt beliggende i den smukke og rolige Vasastan i det nordlige Stockholm. Vi tilbyder dig en behagelig nattesøvn i smagfuldt møblerede værelser med en spændende klassisk moderne stil. Værelserne er indrettet i en trendy farvekombinationer og alle har 32 "LCD-tv og opvarmet badeværelsesgulv.

 4. Spa

  Björkhaga Hotell & Konferens

  At føle sig hjemme, mens du nyder den professionelle og personlige service. Så vi vil have dig til at opleve dit ophold hos os på Hotel Björkhaga.

 5. Spa

  Djurönäset hotell

  På Djurönäset du kan nyde din fritid sammen med familie og venner. Giv dig selv lidt afslapning i et miljø, der er helt unik. Her kan du lade dagene flyde i adstadigt tempo med mange klipper til at beundre udsigten fra.

 6. Spa

  Engeltofta

  Engeltofta i Gävle ligger på Gävlebukten nordkyst. En overdådig engros villa tilbyder konferencer, gæstehus, restaurant og café. Kun 1,5 timers kørsel fra Stockholm. Skærgård med en rig variation af fiskeri, bådture og vandsport er altid til stede. Nærheden til golfbane, naturstier og fiskerlejer, hvilket gør Engeltofta et fantastisk sted, der har en fantastisk historie at fortælle.

 7. Spa

  Fagerudd Konferens

  Dagkonference eller overnatning. Uforglemmeligt bryllupsfest eller kick-off. Uanset hvad vores gæster forventer af deres ophold, har vi en alsidig facilitet, der kan imødekomme deres behov. Afslapning eller fyldestgørende aktiviteter med jobbet - Fagerudds konferencecenter har hele spektret.

 8. Spa

  Färna Herrgård & Spa

  Hvis du vælger at tilbringe en weekend eller hverdag på Färna Herrgård & Spa får du, ud over fantastiske mansion omgivelser, selv opleve en ægte spa-hotel med den personlige stil, der sætter vores gæster og vores miljø først.