Typ
Typ
Din sökning på

Skisportssteder i Sverige

gav 156 resultat.
 1. Skisportssteder

  Bengt-Martins

  Lige siden starten i 1960, vi hos Bengt-Martin udvalgt de bedste skisportssteder og til den kommende sæson, bare vi har det største udvalg af bjerget ferie. For over halvtreds år har vi løbende arbejdet på at forbedre vores sortiment af bjerget ferie i Sverige og Norge. Dette har resulteret i at vi i dag kan tilbyde dem, der gerne stå på ski, det største udvalg af sommerhuse, lejligheder og hoteller. For at gøre det nemt for dig at vælge, mener vi, det er vigtigt at tilbyde et bredt sortiment og samle alle på ét sted.

Vi har skisportssteder til alle former for skiløb, både på langs og tværs, for både unge og gamle skiløbere, uanset hvilken slags bjerg ferie du ønsker.

 2. Skisportssteder

  Funäsfjällen

  Funäsfjällens skiområder Tänndalen Ramundberget, Funäsdalsberget og Tännäskröket. Men også længden paradis Bruksvallarna og landsbyer Funäsdalen Fjällnäs og Messlingen. Et bjerg destination med ægte bjerg atmosfære i det vestlige Härjedalen.

 3. Skisportssteder

  Holiday Club Sweden

 4. Skisportssteder

  Hotell Dundret

 5. Skisportssteder

  Hyttespecialisten

  Hyttespecialisten blev etableret i 1971, og har igennem årerne haft en rolig, men sikker udvikling. Først blev Norge udvidet med Sverige. Senere blev fokus ændret fra rejser hele året til vinterrejser. Vi har igennem de senere mange år koncentreret os om skirejser, at blive virkelig dygtige til at formidle skirejser til både Norge og Sverige, og kan stolt præsentere vores mange kunder for et stort udvalg af skirejser til konkurrencedygtige priser.

 6. Skisportssteder

  Idre Fjäll

  En fjäll ferie med masser af sol, latter og sne. Livet er et spil, og et eventyr og tilbyder både latter og sne under alle omstændigheder her på Idre Fjäll det kan vi garantere. Fordi vi har både latter og garanteret sne. Velkommen til en vinterferie i klassisk fjäll indstilling

 7. Skisportssteder

  Isaberg Mountain Resort

  På Isaberg har du mulighed for at få en aktiv ferie med de fleste af aktiviteterne lige rundt om hjørnet. Her er der gode vandrestier, du kan sejle i kano eller kajak, spille golf, leje cykel eller foretage dig noget andet, der både giver motion og spænding. I højsæsonen har vi oplevelsesaktiviteter med guide.

 8. Skisportssteder

  Kläppen

  Kläppen er den sjette største anlæg med over 30 pister og en omfattende liftsystem. Striker er måske et af landets smarteste planlagte faciliteter, tydeligt i de kommentarer fra vores gæster, der synes, det kan ikke blive meget lettere, især for familier med børn.