Typ
Typ
Din sökning på

Playland for børn i Stockholm

gav 9 resultat.
 1. For Kids

  Ballbreaker

  På Ballbreaker er der fantasien, der sætter grænsen. Alle vores aktiviteter kan bookes på halv eller heltid, alternativt pakkes de også i forskellige kombinationer til forskellige formål.

 2. For Kids

  Junibacken

  Kom og oplev en magisk dag i vores fantastiske hus på Djurgården i Stockholm! Der er fokus på Sagotåget og Astrid Lindgrens vidunderlige historier, men du får også at møde mange kendte figurer som Alfons Åberg, Pettson & Findus, Mulle Meck og mange, mange flere. Her eventyret karakterer liv, kan du boltre, kæle og gyse, opdage og lære, og se teater!

 3. For Kids

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet mødes enhver, der er nysgerrig på dyr og natur. Takket være en bred vifte af spændende udstillinger, film i verdens største filmformat, digital 3-D og sjove aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgerrighed med os. Eller måske du ønsker at gå se en film på Cosmonova 760-kvadratmeter film skærm, der giver dig følelsen af ​​at være på stedet, midt i eventyret?

 4. For Kids

  Skansen 

  Skansen er verdens ældste frilandsmuseum, der blev grundlagt i 1891. Her kan du slentre gennem fem århundreder af Sverige, fra det samiske lejren i nord til Skånegården i syd, på 300 000 kvm af levende historie. Mærk historie i den historiske huse og godser, hvor gøremål såsom kartning, spinding, vævning, madlavning og bagning er udført af folk klædt i perioden kostume. Den haver og marker omkring husene blomstre blomster, frugter og grøntsager.

 5. For Kids

  Eriksdalsbadet

 6. For Kids

  GIH-badet

 7. For Kids

  Husbybadet 

 8. For Kids

  Sturebadet