Typ
Typ
Din sökning på

Eventyr i Stockholm

gav 6 resultat.
 1. Adventure

  Ballbreaker

  På Ballbreaker er der fantasien, der sætter grænsen. Alle vores aktiviteter kan bookes på halv eller heltid, alternativt pakkes de også i forskellige kombinationer til forskellige formål.

 2. Adventure

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet mødes enhver, der er nysgerrig på dyr og natur. Takket være en bred vifte af spændende udstillinger, film i verdens største filmformat, digital 3-D og sjove aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgerrighed med os. Eller måske du ønsker at gå se en film på Cosmonova 760-kvadratmeter film skærm, der giver dig følelsen af ​​at være på stedet, midt i eventyret?

 3. Adventure

  Seasafari

  Den bedste måde at opleve Stockholms skærgård er med båd. Med vores RIB både vi tager dig, at din familie og dine venner ud til skærgården se alle de seværdigheder og oplevelser. Vi leverer al den sikkerhed og bekvemmelighed udstyr, du har brug for til turen. Går RIB passer alle, og vi har ingen aldersgrænser.

 4. Adventure

  Skansen 

  Skansen er verdens ældste frilandsmuseum, der blev grundlagt i 1891. Her kan du slentre gennem fem århundreder af Sverige, fra det samiske lejren i nord til Skånegården i syd, på 300 000 kvm af levende historie. Mærk historie i den historiske huse og godser, hvor gøremål såsom kartning, spinding, vævning, madlavning og bagning er udført af folk klædt i perioden kostume. Den haver og marker omkring husene blomstre blomster, frugter og grøntsager.

 5. Adventure

  Ballongfirman Far & Flyg

 6. Adventure

  Scandinavian Balloons