Typ
Typ
Din sökning på

Aktiviteter i Stockholm

gav 99 resultat.
 1. Konference

  City Conference Centre Stockholm

  Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen.

 2. Konference

  Ballbreaker

  På Ballbreaker er der fantasien, der sætter grænsen. Alle vores aktiviteter kan bookes på halv eller heltid, alternativt pakkes de også i forskellige kombinationer til forskellige formål.

 3. Overnatning

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel er et firestjernet moderne hotel i Stockholm med en personlig og hjemlig atmosfære. Hotellet er centralt beliggende i den smukke og rolige Vasastan i det nordlige Stockholm. Vi tilbyder dig en behagelig nattesøvn i smagfuldt møblerede værelser med en spændende klassisk moderne stil. Værelserne er indrettet i en trendy farvekombinationer og alle har 32 "LCD-tv og opvarmet badeværelsesgulv.

 4. Konference

  Bike Sweden, Cykeludlejning, guide og cykelture

  Lej en cykel i Stockholm eller gå på cykel sightseeing hvor vi viser dig fra byens mest berømte vartegn ukendte perler i Stockholm National Urban Park. Vi arrangerer også 3-6 dages cykeltur fra Stockholm.

 5. Konference

  Fotografiska Museet

  Fotografiska er ikke nogen almindelig museum, det er også et internationalt mødested for viden og erfaringer om fotografiets uendeligt antal udtryk og betydninger af fortid, nutid og fremtid. Fotografiska udstillinger af moderne fotografi når det er bedst, har museet fire store udstillinger om året, og tyve mindre. Du kan finde internationale verden af fotografer med mindre kendte lokale talenter. Udstillingerne vil vise både smal og bred fotografi og beslægtede spørgsmål.

 6. Konference

  Junibacken

  Kom og oplev en magisk dag i vores fantastiske hus på Djurgården i Stockholm! Der er fokus på Sagotåget og Astrid Lindgrens vidunderlige historier, men du får også at møde mange kendte figurer som Alfons Åberg, Pettson & Findus, Mulle Meck og mange, mange flere. Her eventyret karakterer liv, kan du boltre, kæle og gyse, opdage og lære, og se teater!

 7. Konference

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet mødes enhver, der er nysgerrig på dyr og natur. Takket være en bred vifte af spændende udstillinger, film i verdens største filmformat, digital 3-D og sjove aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgerrighed med os. Eller måske du ønsker at gå se en film på Cosmonova 760-kvadratmeter film skærm, der giver dig følelsen af ​​at være på stedet, midt i eventyret?

 8. Konference

  Seasafari

  Den bedste måde at opleve Stockholms skærgård er med båd. Med vores RIB både vi tager dig, at din familie og dine venner ud til skærgården se alle de seværdigheder og oplevelser. Vi leverer al den sikkerhed og bekvemmelighed udstyr, du har brug for til turen. Går RIB passer alle, og vi har ingen aldersgrænser.