Typ
Din sökning på

Kalmar län

gav 205 resultat.
 1. Aktiviteter

  Astrid Lindgrens Värld

  I Vimmerby, i Småland er et meget specielt sted. Den siger "Astrid Lindgrens Verden" på skiltet ved indgangen og inde døre venter på en fabelagtig oplevelse. Astrid Lindgrens Verden er et teater park og alt det, der sker her og i alle forestillinger er udelukkende baseret på Astrid Lindgrens fortællinger. Her er mange af de tegn, hun fortalte mig, i et miljø, du kender fra bøger og film. Du kan endda mødes og lege med dem.

 2. Overnatning

  Best Western Kalmarsund Hotell

  Hyggeligt hotel i Kalmar. Middelalderen i centrum, Glasriket rundt om hjørnet og et stenkast fra Øland. Når du vælger at bo hos os, vi vil have dig til at føle sig hjemme. Med personlige og venlige atmosfære, beliggende i hjertet af Kalmar. Hvis du bor på Best Western Hotel Kalmar næste gang du besøger Kalmar du vil forstå, hvad vi mener med følelsen af hjem! På taget har vi en havepavillon forstærket sauna, en stor jacuzzi og afslapningsrum. Perfekt til en afslappende pause!

 3. Overnatning

  Hälluddens Stugby & Kursgård - Stugor och Konferens på Öland

  I Hälludens Stugby er fire forskellige muligheder for overnatning, afhængigt af antallet af gæster, og hvad standard er påkrævet. I almindelige bygninger, nær hytter, sauna, helt nye brusere med mosaikgulve og fliser, grill, telefon og rekreation.

 4. Aktiviteter

  Virum Älgpark

  Her vil du opleve de elg ved at gå på vores guidede safari i parken. Rengøringsvogne du går i taget og delvist åbne sider, så du har mulighed for at klappe og fodre elge, mens du sidder godt beskyttet.

 5. Restauranter

  4-Kök Restaurang & Café

 6. Restauranter

  A la Smedjan

 7. Skisportssteder

  Aboda Klint

 8. Shopping

  Åhléns