Typ
Din sökning på

Jämtlands län

gav 154 resultat.
 1. Overnatning

  Enaforsholm Fjällgård

  Ved foden af ​​Snasahögarna i Jämtland vestlige bjerg på en ø i floden Enan er Enaforsholm Fjällgård. Et godt sted for aktivitet og hvile, samt start og slut af vandre-og skiture. Vi er åbne året rundt og modtager individuel såvel som små og store grupper, og ved møder og konferencer.

 2. Overnatning

  Frösö Camping & Stugby

  Smukke omgivelser, du vil ikke finde! I midten af Frösön, kaste et stenkast fra centrum af Östersund, Frösö Camping & Frösö Stugby. En moderne anlæg med hytter i forskellige størrelser og mange campingpladser har elektricitet. Der er også store områder med fri camping. Frösö Holiday Village er åben året rundt for dig. Hvorfor ikke bruge

 3. Restauranter

  Frösö Zoo

  Frösö Zoo har siden 1960 været på Frösön i Jämtland og er familie ejet af familien Netterstrøm. I løbet af denne tid, anlægget er løbende blevet udviklet sig til hvad det er i dag. Parkens areal er 42 ha med hundrede forskellige bygninger og er placeret på skråningen af bakken på den nordlige side af Frösön.

 4. Camping

  Gäddede Camping & Stugby

  Gäddede er omgivet af den Jämtland Frostviksfjällen. Her kan du leve og trives i en nat, en uge, morgen og aften, forår sommer efterår og vinter.

 5. Hotel

  Holiday Club Sweden

 6. Overnatning

  Hotel Emma

 7. Hotel

  Hotell Hammarstrand - Camp Wild Life

  Uanset om du kommer til Ragunda, fordi du er en erfaren jæger eller skovmand eller bare ønsker at komme ud af stilheden og langt væk fra storbyen og et stressende hverdag, finder du den maksimale rekreation. Her, sundhed, aktiviteter og god mad giver dit ophold en fornøjelse for dig og lidt mere. Hotellet ligger højt på den sydlige side af Indalsälven ved foden af bjerget Elefantberget og har en særpræget vildmarksføler over sit indre.

 8. Overnatning

  Hotell Linden

  Hotel Linden ligger i et meget roligt og fredeligt område, men centralt i Östersund og kun 2 minutters gang fra togstationen, nær både natteliv, aktiviteter og natur.