Typ
Din sökning på

Hallands län

gav 246 resultat.
 1. Overnatning

  Ästad Vingård

  På Ästad Vingård er faciliteter aldrig langt væk. Her finder du vingård, restaurant, konferencelokaler, hotel, spa og aktiviteter på et og samme sted, nogle få kilometer fra E6 mellem Varberg og Falkenberg. Vinmarkerne og roen i den tavse bøgskov er ideelle for dem, der søger en konference i privatlivets fred, eller ønsker at fokusere på opgaven i fred og ro med kolleger.

 2. Overnatning

  Best Western Hotell Halland

  Indenfor gåafstand til de fleste ting i Kungsbacka er en af ​​Göteborgs "nærmest" hotel med kun 20 minutter til den Svenska Mässan, Liseberg og Avenyn.

 3. Overnatning

  Gits Gård

  Velkommen til Gits Gård! Vi tilbyder et roligt og intimt miljø skabt til arbejdsklimaet, effektivitet og kreativitet. En dejlig have med swimmingpool og træfyrede tynde indrammet af åbne landskaber lige uden Falkenberg. Vi accepterer store og små grupper (8-80 personer). Tre konferencelokaler og mødelokaler til rådighed, alle fuldt teknisk udstyret.

 4. Overnatning

  Halmstad

  Slip løs med en koncert ved havet eller læne dig tilbage i en af ​​de mange udendørs caféer. Måske du foretrækker en tur på et dansegulv, eller gospel koncert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festligheder lykkes hinanden.

 5. Shopping

  Hede Fashion Outlet

  Hede Fashion Outlet har hentet mere end 150 af de hotteste skandinaviske og internationale mode- og livsstilsmærker på et bekvemt sted, kun 25 minutter fra Göteborg. Slentre rundt om en unik samling af high-end butikker og butikker med et stort udvalg af dine yndlings tøj, møbler og tilbehør.

 6. Overnatning

  Hotel Tylösand

  Hotel Tylösand ligger bag høje klitter udenfor Halmstad på Sveriges fineste strand på den svenske vestkyst. Hotellet er designet til møder, rekreation, underholdning og kunstoplevelse og ejes af Per Gessle fra Roxette og Björn Nordstrand. Tylösand Hotel har 230 værelser, flere restauranter og barer, en natklub kunstgalleri og Spa.

 7. Hotel

  Adels Hotell & Rekreation 

 8. Camping

  Agrells Stugor och Camping