Typ
Din sökning på

Gävleborgs län

gav 164 resultat.
 1. Overnatning

  Engeltofta

  Engeltofta i Gävle ligger på Gävlebukten nordkyst. En overdådig engros villa tilbyder konferencer, gæstehus, restaurant og café. Kun 1,5 timers kørsel fra Stockholm. Skærgård med en rig variation af fiskeri, bådture og vandsport er altid til stede. Nærheden til golfbane, naturstier og fiskerlejer, hvilket gør Engeltofta et fantastisk sted, der har en fantastisk historie at fortælle.

 2. Overnatning

  First Hotel Statt

  First Hotel Statt i Söderhamn er et klassisk by, som stammer fra slutningen af ​​1800-tallet. Beliggende i det centrale Söderhamn omkring 300 meter fra byens hyggelige shoppinggade. Til Travel Center (jernbane-og busstation) er omkring 10 minutters gang. Ved siden af ​​hotellet er der konferencelokaler der kan rumme op til 400 personer.

 3. Overnatning

  Moheds Camping

  Velkommen til Moheds camping! Moheds camping tilgængelig i Hälsingland cirka 1,5 mil vest fra Söderhamn og E4. Campingpladsen ligger på Flor Sea strand med god solbadning og svømning. Vores hyggelige campingplads med en masse historie bag ligger pænt med stor visninger af Flor søen og stranden, hvor alle soldyrkere flokkes under sommerens varmeste dage.

 4. Shopping

  Åhléns

 5. Camping

  Alfta Camping

 6. Hotel

  Alfta Värdshus

 7. Golf

  Alfta-Edsbyn Golfklubb

 8. Hotel

  Alftaquren