Typ
Din sökning på

Östergötlands län

gav 239 resultat.
 1. Konference

  Arbetets museum

  Work Museum, i centrum af Norrköping unikke industrielle landskab, huse i den ikoniske bygning jern. I en lang række midlertidige udstillinger afbildet folks arbejde og dagligdagen i vores syv etager. Det bringer arbejds-og arbejdsvilkår i udstillinger, seminarer og programaktiviteter.

 2. Overnatning

  Best Western Hotel Linköping

  Business og fritid hotel beliggende på den centrale plads, lige i centrum Linköping.På gåafstand finder du Linköping Koncert og kongres hal og park. 74 værelser i nordisk moderne stil. Værelserne har 32 "LCD-tv, minibar, pengeskab og hårtørrer, og eg parketgulve. Badeværelse er fuldt flisebelagt med gulvvarme. Alle vores værelser er røgfrie og udstyret med røgalarmer for din sikkerhed. Gratis trådløs internet adgang, høj kapacitet tilbydes til alle vores gæster.

 3. Overnatning

  Fuld Gård

  Velkommen til landet og tilbringe en dejlig afslappende ferie. Vi har den mest for hele familien. Prøv at vælge nogle af vores pakker eller oprette din egen. Hvorfor ikke gøre et besøg på Kolmården Zoo og Astrid Lindgrens Verden, eller måske besøge Air Force Museum i Linköping?

 4. Overnatning

  Gästgifvaregården i Tjällmo

  Lige i landsbyen Tjällmo - den gamle tjeneste distriktet og fire byer inden for en radius af syv mil - har Gästgifvaregården, stammer fra 1600-tallet, dens strategiske placering. Her tilbyder vi en charmerende indkvartering i rolige omgivelser med et køkken excellence.

 5. Overnatning

  Kisa Wärdshus & Hotell

 6. Aktiviteter

  Motala

  Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad. Eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet. Och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra.

 7. Camping

  Pinnarp Camping & Konferens

  Velkommen til Pinnarp campingplads! En juvel i Östergötland! Vores campingplads ligger i fantastiske naturlige Astrid Lindgrens Verden og andre attraktioner.

 8. Mad & Drikke

  Texas Longhorn Burgers & Deli

  Vores fødevarer opstod i Texas, USA. Menuen er fyldt med lækkerier, hvor basen er kul grillet kød og vores berømte fajitas. Vores åbent køkken med en grill i midten er den vigtigste brik sammen med en stor skefuld "Texas gæstfrihed". Vi serverer altid øl og margaritas i frosne glas, noget som vores gæster sætter pris på. Vores plader er fyldt til max og i en sammenhæng, at vores gæster altid skal være ordentligt fodres og tilfredse.