Typ
Din sökning på

Örebro län

gav 110 resultat.
 1. Overnatning

  Elite Stora Hotellet Örebro

  Smukt beliggende i centrum af Örebro i Orebro Svartån og Örebro Castle, som ligger Elite Grand Hotel. Hotellet blev bygget i 1858, er en af Sveriges mest historiske hotel med 133 værelser. Gæster på Clarion Hotel Örebro, vil du opleve atmosfæren i et klassisk hotel med smagfuldt indrettede værelser og en oplagt anledning til bekymring.

 2. Overnatning

  Lannalodge

  Vi tilbyder en smuk, velbygget og varieret 18-hullers park med moderne arkitektur. Det er tæt på både løb og optagelser og efter 9 huller går du ind i klubhuset. Lannalodge er blevet meget populær for sin smukke, afslappende atmosfære og det komplette udvalg. Der er også et hotel, restaurant, pizzeria, konference, spa og fitnesscenter. Alle med en høj finish og vedligeholdelse.

 3. Aktiviteter

  Örebro

  Örebro mest populære attraktioner er Gustavsviks bad, som også er en af Sveriges mest besøgte turistattraktioner af. Dyk ned i en af ​​de puljer, og stå ansigt til ansigt med en haj. Kast dig selv udfører wild water rapids, teste det over 100 meter lang vandrutschebane, eller tage det roligt i vattenleklandet. Fortsæt til Europas største indendørs leg og Play Buslandet med spændende klatrestativer, kæmpe kugle pit, tunneler og spændende piratskib.

 4. Konference

  4e Våningen

 5. Restauranter

  4e Våningen

 6. Restauranter

  Amano Restaurang

 7. Restauranter

  Antonios Tapasbar Restaurang

 8. Golf

  Askersunds Golfklubb