Typ
Din sökning på

Dalarnas län

gav 320 resultat.
 1. Hotel

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

 2. Overnatning

  Bengt-Martins

  Lige siden starten i 1960, vi hos Bengt-Martin udvalgt de bedste skisportssteder og til den kommende sæson, bare vi har det største udvalg af bjerget ferie. For over halvtreds år har vi løbende arbejdet på at forbedre vores sortiment af bjerget ferie i Sverige og Norge. Dette har resulteret i at vi i dag kan tilbyde dem, der gerne stå på ski, det største udvalg af sommerhuse, lejligheder og hoteller. For at gøre det nemt for dig at vælge, mener vi, det er vigtigt at tilbyde et bredt sortiment og samle alle på ét sted.

Vi har skisportssteder til alle former for skiløb, både på langs og tværs, for både unge og gamle skiløbere, uanset hvilken slags bjerg ferie du ønsker.

 3. Camping

  Enåbadets Camping

  Enåbadets Camping er smukt beliggende i gåafstand fra Rättviks centrum, med floden Enan bugtende gennem den fire-stjernede faciliteter. Stille og afsondret, men stadig tæt på butikker i centrum og det nybyggede bowlingbaner med restaurant og underholdning.

 4. Overnatning

  Fyrklöverns Stugby

  Et stenkast fra Rättviks skiløjperne og sommer kælkebane, nær langrendsløjper og vandrestier områder er Fyrklöverns ferieby med sine 80 hytter. Den Siljan og Rättviks centrum er omkring 2 km, den 18-hullers golfbane omkring 3 km. Hytter: 3-6 senge, 21-46 kvadratmeter er udstyret til selvforplejning. Alle hytter er røgfri. Trådløs internetadgang. Servicebygninger med reception, butik, motionsrum, sauna, solarium og meget mere. Konferencer

 5. Overnatning

  Gyllene Hornet Hotel & Resort, Tällberg

  Med herlig udsigt over søen Siljan i den idylliske landsby Tällberg er Gyllene Hornet Hotel & Resort. Vi er en familie venligt hotel med fokus på lækker mad, hyggelig atmosfære, er dette både børn og voksne lige velkomne.

 6. Overnatning

  Idre Fjäll

  En fjäll ferie med masser af sol, latter og sne. Livet er et spil, og et eventyr og tilbyder både latter og sne under alle omstændigheder her på Idre Fjäll det kan vi garantere. Fordi vi har både latter og garanteret sne. Velkommen til en vinterferie i klassisk fjäll indstilling

 7. Aktiviteter

  Kläppen

  Kläppen er den sjette største anlæg med over 30 pister og en omfattende liftsystem. Striker er måske et af landets smarteste planlagte faciliteter, tydeligt i de kommentarer fra vores gæster, der synes, det kan ikke blive meget lettere, især for familier med børn.

 8. Overnatning

  Korstäppans Herrgård i Leksand

  Opholder sig på Korstäppan er en lise for sjælen. Hit vi gå tilbage ofte for at genoplade batterierne ", er det skrevet i gæstebogen. Historien er suse i vores kærligt og omhyggeligt restaureret palæ, der var hotel 1906:e Omkring århundredskiftet rejst prinser og prinsesser til Korstäppan for at rekreera, ånder fyr duft og bade kolde bade.