Typ
Din sökning på

Västra Götalands län

gav 832 resultat.
 1. Overnatning

  Best Western Hotel Mektagonen

  Med store værelser og fuld hotelservice, finder man Best Western Hotel Mektagonen det perfekte valg for familier og alle dem trætte af trange hotelværelse. Vores 149 værelser er fantastiske i størrelse fra 32 kvm og tilbyder høj hotelstandard. Alle har deres eget pantry. De større værelser er inklusive egen sauna og tagterrasse med dejlig udsigt over Gøteborg attraktioner såsom Liseberg og Ullevi

 2. Overnatning

  Björkhaga Hotell & Konferens

  At føle sig hjemme, mens du nyder den professionelle og personlige service. Så vi vil have dig til at opleve dit ophold hos os på Hotel Björkhaga.

 3. Overnatning

  Bokenäset

  I hjertet af Bohuslän, omgivet af natur og hav, er der en lille by. Her kommer gæsterne dagligt til afslapning, udvikling og ikke mindst for de fantastiske omgivelser. Bokenäset Hotell & Konferens ligger 1 time nord for Göteborg, 2,5 timer syd for Oslo og 15 minutter fra E6.

 4. Aktiviteter

  Borås Djurpark 

 5. Overnatning

  Brunsbo Gästgifveri

  I midten af ​​en af ​​Västergötland mest historiske områder er Brunsbo Gästgifveri. Med en tradition, der strækker sig tilbage til 1400-tallet, har Brunsbo Gästgiveri en rig og spændende historie. Huset har altid været beboet af talrige biskopper og besøgt af mange fremtrædende personer. Gustav Vasa var ejer af gården i 1500-tallet og Carl Linné opholdt sig under hendes Västergötland besøg. Andre berømte gæster er Dronning Eleanor, Emanuel Swedenborg og andre.

 6. Konference

  Excellent Guiding Sweden

  Excellent Guiding drives af erfarne autoriserede guide, Anne Pris Johansson. Vi hjælper dig til at løfte dit besøg i Göteborg og Stockholm.

 7. Overnatning

  GrebbestadFjorden - Konferens & Camping i Grebbestad

  GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen turist & konferensanläggning vid havet i Grebbestad. Här finns pensionat, vandrarhem, stugor och campingplatser.

 8. Overnatning

  Gröne Backe Camping & Stugor AB

  Velkommen til Gröne Backe Camping & Cottages! Naturskønne Gröne Backe campingplads er beliggende i udkanten af ​​Ed, en af vestsverige ældste og mest berømte turistmål. Gröne Backe er meget populær og er blevet et mødested for campister fra hele Europa.