Typ
Din sökning på

Västra Götalands län

gav 836 resultat.
 1. Overnatning

  Best Western Hotel Carlia

  Vi trives på vores hotell i Uddevalla, og vi ønsker dig at gøre. Vi ønsker at du skal føle varmen fra Bohuslän, nyde atmosfæren og rart at sove i vores senge. Vi må gøre alt, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds. Et ophold på vores hotel vil gøre dig med et smil mere end glade for at bestille en konference eller en weekend med os igen. Slentre langs strandpromenaden her på vestkysten og nyde havets beroligende effekt ...

 2. Overnatning

  Best Western Hotel Mektagonen

  Med store værelser og fuld hotelservice, finder man Best Western Hotel Mektagonen det perfekte valg for familier og alle dem trætte af trange hotelværelse. Vores 149 værelser er fantastiske i størrelse fra 32 kvm og tilbyder høj hotelstandard. Alle har deres eget pantry. De større værelser er inklusive egen sauna og tagterrasse med dejlig udsigt over Gøteborg attraktioner såsom Liseberg og Ullevi

 3. Overnatning

  Björkhaga Hotell & Konferens

  At føle sig hjemme, mens du nyder den professionelle og personlige service. Så vi vil have dig til at opleve dit ophold hos os på Hotel Björkhaga.

 4. Overnatning

  Bokenäset

  I hjertet af Bohuslän, omgivet af natur og hav, er der en lille by. Her kommer gæsterne dagligt til afslapning, udvikling og ikke mindst for de fantastiske omgivelser. Bokenäset Hotell & Konferens ligger 1 time nord for Göteborg, 2,5 timer syd for Oslo og 15 minutter fra E6.

 5. Aktiviteter

  Borås Djurpark 

 6. Overnatning

  Brunsbo Gästgifveri

  I midten af ​​en af ​​Västergötland mest historiske områder er Brunsbo Gästgifveri. Med en tradition, der strækker sig tilbage til 1400-tallet, har Brunsbo Gästgiveri en rig og spændende historie. Huset har altid været beboet af talrige biskopper og besøgt af mange fremtrædende personer. Gustav Vasa var ejer af gården i 1500-tallet og Carl Linné opholdt sig under hendes Västergötland besøg. Andre berømte gæster er Dronning Eleanor, Emanuel Swedenborg og andre.

 7. Overnatning

  Edsviks Camping

  Edsviks Camping ligger få kilometer nord for Grebbestad. En meget børnevenlig campingplads med en fantastisk strand, men der er også mulighed for sten for dem, der hellere ønske.

 8. Overnatning

  Ekudden Camping

  Ekuddens camping er en af Vänern smukke camping perler og perfekt for familier! Den udvej er pænt placeret på bredden af ​​søen i fredelige og rolige omgivelser.