Typ
Din sökning på

Västmanlands län

gav 185 resultat.
 1. Overnatning

  Björnö stug- & aktivitetscenter

  Velkommen til Björnö kabine og aktivitetscenter! Vi er en øko-turisme firma, der tilbyder oplevelser i den svenske natur. Feriebyen ligger i naturreservatet Bjørnø, en populær fritids-og fitness-område i udkanten af ​​Västerås.

 2. Natklub

  Blue Moon Bar

  Västerås Största och Bästa Nattklubb! Blue Moon Bar är allt i ett, restaurang, bar och nattklubb. Blue Moon Bar erbjuder sina gäster en riktig helkväll, som du sent kommer att glömma. Nattklubben har tre olika dansgolv, schlager, RnB och stora dansgolvet med den senaste dansmusiken. Här ryms total cirka 1300 festglada gäster samtidigt.

 3. Hotel

  Fagersta Brukshotell

  Velkommen til Fagersta Brukshotell Her på Fagersta Brukshotell tilbyder komfortabel indkvartering og giver praktisk i centrum af Fagersta. Vi er et moderne hotel med alle faciliteter til at gøre dit besøg i Fagersta en behagelig oplevelse. Uanset om du er i Fagersta for fornøjelsens skyld eller for erhvervslivet, så vi stræber efter at give den ekstra mil for dig som vores gæst.

 4. Overnatning

  Färna Herrgård & Spa

  Hvis du vælger at tilbringe en weekend eller hverdag på Färna Herrgård & Spa får du, ud over fantastiske mansion omgivelser, selv opleve en ægte spa-hotel med den personlige stil, der sætter vores gæster og vores miljø først.

 5. Restauranter

  Frank Bistro

  I varje stad måste det finnas ett skönt vattenhål med god mat, trevlig miljö, avspänd service, skön musik och trivsam stämning. I Västerås heter det stället Frank. Frank är en avslappnad liten bistro mitt i Västerås centrum där menyn står på en griffeltavla och maträtterna skiftas kontinuerligt. Menyn styrs utav vilka färska råvaror som kockarna får tag på.

 6. Aktiviteter

  Sala Silvergruva – En Silvergruva för hela familjen, fylld av historia och upplevelser!

  Har du hørt legenden om Bråsta Lasse? En dag flere hundrede år siden, en af Bråsta-Lasses køer hjem fra græs med noget, der skinnede som sølv horn. Dagen efter han fulgte sine køer ud til hans store glæde fandt de sølv i rotvältan af et stort gran.

 7. Overnatning

  Spiktorp Hotell & Stuguthyrning

  I smukke Bergslagen, med enorme dyreliv rige skove og mange søer, ligger den gamle mine ejer gård Spiktorp. Godset omfatter flere smukke bindingsværkshuse, der er blevet restaureret for at bevare og forfine den gamle rustik stil og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder.

 8. Mad & Drikke

  Texas Longhorn Steakhouse

  Vores fødevarer opstod i Texas, USA. Menuen er fyldt med lækkerier, hvor basen er kul grillet kød og vores berømte fajitas. Vores åbent køkken med en grill i midten er den vigtigste brik sammen med en stor skefuld "Texas gæstfrihed". Vi serverer altid øl og margaritas i frosne glas, noget som vores gæster sætter pris på. Vores plader er fyldt til max og i en sammenhæng, at vores gæster altid skal være ordentligt fodres og tilfredse.