Typ
Din sökning på

Västernorrlands län

gav 127 resultat.
 1. Overnatning

  City Hotell Sollefteå

  By Sollefteå ligger i centrum af Sollefteå med naturskønne omgivelser og en vidunderlig udsigt over Ångermanälven fra flere rum. De 23 værelser er renoveret og opdelt i syv enkeltværelser, 11 kombination værelser og fem sovesal som 4, hvor vores bedste venner (hunde og katte) vil passe.

 2. Overnatning

  First Hotel Stadt

  First Hotel Stadt ligger i det centrale Härnösand med udsigt over indsejlingen til havnen. Vores beliggenhed er tæt på alt, hvad du har brug for, såsom indkøb, bus og togstation, kultur og restauranter. Hos os vil du som besøgende centrum, og vi gør vores yderste for at sikre, at du får mest muligt ud af dit ophold. Vågn op udhvilet og nyd en fantastisk morgenbuffet i en afslappet atmosfære, før den dag, fortsætter.

 3. Camping

  Flogsta Camping Kramfors

  Styring af skibet mod High Coast og opleve et stykke af verdens kulturarv! Der er en stærk kultur og en fascinerende historie at opdage!

 4. Overnatning

  Hotell Kramm

  Mange mennesker vælger os for vores centrale beliggenhed. Centrale til Höga Kusten, centrale Kramfors. Kun få skridt væk fra togstationen og lidt længere fra centrum af Kramfors. De fleste bor hos os, fordi vi interesserer os for vores gæster lidt ekstra.

 5. Bar / Tavern

  Allstar

 6. Spa

  Anette Lind Kroppåzånt 

 7. Camping

  Antjärns Camping

 8. Restauranter

  Arena Restaurangen