Typ
Din sökning på

Västerbottens län

gav 146 resultat.
 1. Overnatning

  Ansia Resort

  Ansia RESORT en af ​​Norrland mest besøgte campingpladser. Ansia RESORT er en familie camping i den sandeste betydning af en strand og flere legepladser til børn. Ansia har 8 mødelokaler og den største kan rumme 150 personer. Alle værelser er udstyret med LCD-projektor, whiteboard, flipover og overhead, Teleslynge sætter vi som ønsket

 2. Overnatning

  Byske Havsbad

  På kysten af bandets mest komplette og fem-stjernede resort har masser af aktiviteter for både store og små - nu er hele året rundt. I højsæsonen fullkomligen syder Byske Havsbad af naturoplevelser for hele familien. Her er det så let at slappe af på stranden og lege med børnene i havet eller tempereret utebadet med vandrutschebane som planlægger en afslappende fisketur, en dejlig middag eller måske en tur i aften på vores seafood restaurant med fulde rettigheder.

 3. Overnatning

  Granö Beckasin Lodge

  Vores anlæg er smukt beliggende på en nipa i den rolige Umefloden i midten af ​​den nordlige vildmark. Her tilbyder vi en komfortabel indkvartering og vidunderlige måltider. Du sætter på dine støvler og blive til en rolig og nærværende menneske klar til at opdage naturen.

 4. Overnatning

  Lövångers Kyrkstad Vandrarhem Camping & Turistcentrum

  Hver kirke hytte har sin egen særlige karakter og er renoveret, hvor den gamle charme er bevaret. Vi har omkring 100 senge i 35 hytter der spænder fra en til fem senge. Hver hytte har et tekøkken, bad og toilet. Nogle hytter er tilpasset til handicappede.

 5. Overnatning

  Skellefteå Camping

  En naturskøn resort ophold med pulsen i en by. Det er Skellefteå Camping i en nøddeskal. Kendt for sine rigelige solskin og fremragende indkvartering, den grønne plante beliggende i hjertet af det smukke Vitbergsområdet.

 6. Shopping

  Affärshuset AB

 7. Skisportssteder

  Agnäsbacken

 8. Museum

  Älgens Hus