Typ
Din sökning på

Södermanlands län

gav 218 resultat.
 1. Overnatning

  Best Western Blommenhof Hotel

  Best Western Blommenhof Hotel er smukt beliggende i en lund kun 1 times kørsel syd for Stockholm og en time nord for Linköping. Hotellet ligger 5 km fra Skavsta lufthavnen og 800 meter fra banegården. Hvis du vil kan du låne cykler hos os til at tage dig rundt i en enkel måde i vores dejlige by Nyköping.

 2. Overnatning

  Farstanäs Havsbad & Familjecamping

 3. Aktiviteter

  Flen

  Flen har meget at tilbyde den udendørs eventyr, rekreative og kulturelle aktiviteter. Leder til miljøer, hvor du kan være i stand til at slappe af og genvinde energi, nogle af vores slotte og konferencefaciliteter tilbyder dig et behageligt ophold med høj klasse madoplevelser.

 4. Overnatning

  Marsvikens Golf & Konferenshotell

  Vi ønsker dit ophold vil efterlade et mærke. I en dejlig rustik og afslappet miljø, du vil finde denne perle, der lægger stor vægt på personlig kontakt til dit ophold en vellykket og mindeværdig. 
 Langt væk men alligevel så tæt på den travle by, du vil finde fred med os. Med tæt på både Stockholm og Linköping er Marsviken en perfekt beliggenhed og fremragende mødested.

 5. Hotel

  Trosa Stadshotell & SPA

  Trosa Stadshotell & Spa tilbyder værelser til en, to eller flere personer, såsom familieværelser. Alle værelser har flisebelagt toilet med bruser, kun gulvet har brusebad og badekar. Værelserne har gratis wi-fi, smarte tv og hårtørrer, og elleve værelser har luftrensere til følsomme luftrør.

 6. Overnatning

  Vilsta Sporthotell

  Vilsta Sports Hotel ligger i et naturskønt og familievenligt naturområde kun 2 km fra centrum af Eskilstuna og Parken Zoo. Vilsta Sports Hotel tilbyder unikke muligheder for uddannelse, kickoff og firmafester. Vi har et stort antal af konference-og festlokaler og restaurant.

 7. Shopping

  Vingåkers Factory Outlet

  Vingåkers Factory Outlet udfordrer pris, ikke kvalitet! Siden starten i 1997, udvidet Vingåkers Factory Outlet, et datterselskab af Tiger of Sverige som en del af IC Companys, ind i et shopping område af 5000m2. Vores mission er at levere mærkevarer tøj til priser 30-70% lavere end i almindelig handel.

 8. Golf

  Åda Gods AB