Typ
Din sökning på

Stockholms län

gav 936 resultat.
 1. Konference

  Catch & Relax - Fiskeri med en fiskeguide i Stockholm skærgård

  Catch & Relax tilbud events og aktiviteter med fiskeguide i den stockholmske skærgård. At fiske med en fiskeguide i Stockholms skærgård er så meget mere end blot fiskeri. Vi ønsker at give vores gæster en oplevelse, der lever på, og at du vil opleve den stockholmske skærgård lidt tættere. Hvis du vil vide mere om fiskeri med en fiskeguide gør fiskeri mere sjovt og spændende. At rejse en dag i Stockholms skærgård med os som din fiskeguide er også at rejse sikkert og komfortabelt i det fuldt udstyrede båd og selvfølgelig bruger vi kun den bedste kvalitet af udstyr og den nyeste teknologi.

 2. Konference

  City Conference Centre Stockholm

  Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen.

 3. Konference

  Texas Longhorn

  Vores fødevarer opstod i Texas, USA. Menuen er fyldt med lækkerier, hvor basen er kul grillet kød og vores berømte fajitas. Vores åbent køkken med en grill i midten er den vigtigste brik sammen med en stor skefuld "Texas gæstfrihed". Vi serverer altid øl og margaritas i frosne glas, noget som vores gæster sætter pris på. Vores plader er fyldt til max og i en sammenhæng, at vores gæster altid skal være ordentligt fodres og tilfredse.

 4. Mad & Drikke

  1900

  Historien om Restaurang 1900 handlar om kärleken till svensk matlagning och kultur. Därför använder vi alla mormors smaker, de vi minns från barndomen. Vi letar fram svenska råvaror som lite orättvist glömts bort och känns häpet nya. Ramslök, libbsticka och vilda bär. Vi ser långkok som lyx och jagar ständigt efter receptet på de perfekta köttbullarna. Ekologiskt och närodlat är honnörsord i köket på 1900.

 5. Konference

  Adlon Hotell

 6. Mad & Drikke

  Ambassadeur

  Ambassadeur på Kungsgatan 18 är en raffinerad smältdegel av strömningar som spretar åt olika håll i nattlivet. Under ett och samma tak samsas flera färgstarka klubbar med vitt skilda karaktärer. Själva namnet Ambassadeur kommer från den första nattklubben som höll till i lokalerna 1941.

 7. Konference

  Artipelag - Utställningar, Event & Konferens i Stockholms Skärgård

  Artipelag er ikke kun et mødested for stor kunst, smuk natur og god mad. Den 10.400 kvadratmeter store bygning passer fra store tv-optagelser, banketter, Galas, produktlanceringer, lanceringer, modeshows og messer - de mindre konferencer og private arrangementer.

 8. Konference

  Äventyrsbanan i Stockholm

  At lave en høj højde kursus er et eventyr og hukommelse for livet. Medbring dine venner, familie eller familie på en luftig rejse højt op i træerne. Udover en dejlig udfordring med lidt skræmmelse, kommer du til et af Stockholms smukkeste skove, kun 15 minutter fra byen.