Typ
Din sökning på

Skåne län

gav 766 resultat.
 1. Hotel

  Ängelholm

  Erfaringen Ängelholm ægte karakter af moderne indkøbscenter i byen. Centret er godt sammensat næsten langs en enkelt gade, Main Street, med et stort udvalg af hovedsageligt tøjbutikker. Der er også butikker med kvalitet design i møbler, smykker, glas, porcelæn, lædervarer, keramik, rammer og meget mere. Butikkerne tilbyder personlig service og vil gerne give smakråd hvis det ønskes.

 2. Overnatning

  Anno 1793 Sekelgården Hotel

  En gammel rig kommerciel ejendom med bindingsværkshuse, brosten og pleje træer. En personlig indkvartering, hvor charmen er i væggene og i den uformelle behandling. Et boutiquehotel med 24 værelser fordelt på tre suiter på 100, 70 og 40 kvm og 21 dobbeltværelser / enkeltværelser, hvoraf to er bekvemmelighed på to etager.

 3. Overnatning

  Bergakungen Stug & Konferensanläggning

  Scenic og tæt Osbysjön er Bergakungens Cabins & Conference. Bergkungen er en dejlig konferencecenter i rolige omgivelser med en familiær atmosfære. I et hyggeligt mødelokale med pejs skaber vi denne særlige atmosfære, der kræves for en vellykket konference.

 4. Overnatning

  Best Western Hotel Jägersro

  Velkommen til Best Western Hotel Jägersrovägen! Hotellet med lidt ekstra! Hele hotellet flyder lys. I foyeren finder man en behagelig og afslappende miljø, hvor du kan nyde en kop kaffe eller noget koldt at drikke på ethvert tidspunkt i løbet af dagen. Alle vores værelser er store og komfortable dobbeltværelser, de fleste med balkon og udsigt over vores smukke have. Haven er hjertet af hotellet, og her har vi både restaurantens hyggelige terrasse og vores hyggelige lounge.

 5. Overnatning

  Best Western Hotel Paletten 

  Best Western Hotel Paletten er et personligt og hyggeligt hotel beliggende i hjertet af charmerende Ängelholm. Her er den komfort og service, der karakteriserer et Best Western hotel, samt en dedikeret og omsorgsfuldt personale. Ängelholm ligger smukt i bugten mellem Bjäre og Kulla-halvøen, og den fantastiske sandstrand 8 km er et paradis for gæster. For at nå nemt de herlige strande med et par minutters kørsel.

 6. Overnatning

  Bo i Skåne

  Vi har mere end 30 års erfaring i ferie mægling. Virksomheden startede i 2001 og omkring 300 kabine værter med omkring 450 boliger har givet os tillid til at kommunikere deres hjem. Gennem årene er vi blevet den førende ferie agentur i Skåne og arbejder med de fleste kommuner i Skåne.

 7. Konference

  Elite Hotel Marina Plaza

 8. Overnatning

  First Hotel Jörgen Kock 

  First Hotel Jörgen Kock er et centralt beliggende hotel i Malmö. Nyd dit ophold i et roligt område kun et par minutters gang fra Malmö Central Station, shopping, underholdning, kultur og seværdigheder. Det er her man som gæst i en hjemlig atmosfære og en personlig tilgang. Vi håber dit ophold er behageligt. Velkommen til dit andet hjem.