Typ
Din sökning på

Norrbottens län

gav 263 resultat.
 1. Overnatning

  Hotell Dundret

 2. Overnatning

  Hotell Silverlodge

  Højt over trægrænsen Hornavan nærmeste nabo er at se Silver lodge over Arjeplog. Her vil du finde ro med majestætiske udsigt, midnatssol og nordlys. Restauranten byder på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med ægte nordlige råvarer. Sølv lodge glæder grupper i løbet af foråret, sommeren og efteråret, og drej til dem, der søger den eksklusive konference.

 3. Overnatning

  Hotell Valhall - Hotell med konferens, restaurang och nattklubb i Kalix

  Lige i centrum Kalix men blot et par skridt fra den uberørte Kalixälven er en fire-stjernet hotel Valhalla. Et skelsættende hotel, der står sig godt rustet til at imødekomme moderne samfundets forventninger til faciliteter, alle med en meget personlig service motto. Vi tilbyder to restauranter, konferencefaciliteter, en natklub og en bred vifte af aktiviteter i samarbejde med lokale entreprenører - så meget mere end blot et hotel!

 4. Camping

  Kalix Camping

  Velkommen til Kalix Camping! Unikt placeret direkte på uberørt Kalix floden med kun et par skridt fra Kalix center med bred vifte af restauranter, butikker og aktiviteter. Det camping område vil du også finde det nybyggede eng bath - en opvarmet udendørs pool med to store puljer til alle aldre.

 5. Konference

  Nordic Lapland

  Lappland har mange aktiviteter at byde på. Blandt andet er der mulighed for Husky Safari, isbrydning og snesko.

 6. Overnatning

  Piilijärvi Camping

  Pladsen er smukt beliggende på landet, mellem Kiruna og Gällivare. Søer og vandløb i kombination med enge og røde huse præger landsbyen og bag bygninger er skov og bjerge. Her er gæstfrihed og en afslappet atmosfære.

 7. Overnatning

  Sikfors konferens och fritidsby

  Her ligger en af de smukkeste campingpladser, beliggende på Piteälven, på de tidligere midsommer festligheder forbundet Udden i Sikforsvägen. En fremragende mulighed for dem, der ønsker at se sig omkring 4-kant-området. I en radius af 5 mil er Luleå, Piteå, Älvsbyn og Boden, alle med fine fremtræden. Vi tilbyder konferencefaciliteter, hoteller, hytter.

 8. Konference

  Skonaren Vega

  Sejlads med Vega er et eventyr og en opdagelsesrejse. Vega er en af ​​de sidste sejlads lastskibe, der har gennemgået en gennemgribende restaurering. Den samme omhu at fremstille et skib af den højeste kvalitet gennemsyrer hele din sejlads aktiviteter.